Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jana Kirschner opäť mamou: Dcérka ešte nemá meno!

Jana Kirschner sa dnes stala druhýkrát mamou. Zobraziť galériu (6)
Jana Kirschner sa dnes stala druhýkrát mamou.

LONDÝN - Veľká radosť! Jana Kirschner (36) prežíva opäť jedny z najšťastnejších chvíľ svojho života. Dnes krátko pred obedom totiž priviedla na svet svoje druhé dieťa. Dievčatko sa narodilo v Londýne. Interpretka nám prezradila, že pre dcérku ešte nemá vybraté meno.

Slovenská speváčka Jana Kirschner má obrovský dôvod na radosť. Dnes o 10:00 predpoludním sa jej totiž narodilo druhé dieťatko. Tmavovláska rodila v nemocnici Queen Charlotte Birth Centre v Londýne. Ako informovala jej PR manažérka Nora Krchňáková, dieťatko priviedla hudobníčka na svet prirodzenou cestou, bez epidurálky. 

Zaujímavosťou je, že hudobníčka svoju dcérku ešte nepomenovala. Chce totiž ešte počkať, ako sa dievčatko prejaví. „Bolo to fantastické. Malá má 3,440 kg a je to krásna zdravá žena. Mien máme pripravených niekoľko. Uvidíme ako sa prejaví,“ povedala krátko po pôrode čerstvá mamička. 

Novorodeniatko je pre umelkyňu a jej partnera, hudobníka Eddieho Stevensa, už druhou ratolesťou. Prvá dcérka prišla na svet v roku 2011 a dostala nevšedné meno Matilda Januška. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu