Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na markizáckej Farme to vrie: Si nadržaný a už ti z toho j*be!

Na Farme bolo poriadne dusno - Reza Givili a Jana Ivaničová sa do seba pustili.  Zobraziť galériu (7)
Na Farme bolo poriadne dusno - Reza Givili a Jana Ivaničová sa do seba pustili. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Skočili si do vlasov! Dlhé týždne ďaleko od akejkoľvek civilizácie sa začali viditeľne podpisovať na atmosfére, ktorá vládne na markizáckej Farme. Medzi statkármi panuje ponorková choroba - aj z najmenších maličkostí vznikajú poriadne ostré hádky. Najnovšie sa do seba pustili Reza Givili (31) a Jana Ivaničová (33). Iráncovi sa totiž zdalo, že kolegyňa je voči ostatným obyvateľom príliš rozkazovačná. A už bol oheň na streche - vzduchom lietali urážky a vulgarizmy.

Keď je viac ľudí zavretých v jednom priestore, je prirodzené, že si po určitom čase začnú liezť na nervy. A inak tomu nie je ani v prípade statkárov žijúcich na markizáckej Farme. Medzi súťažiacimi totiž začína vládnuť ponorková choroba. Najnovšie si do vlasov skočili Reza Givili a Jana Ivaničová. 

A stačilo na to naozaj málo. Iráncovi sa nepáčilo, že tmavovláska začala rozdeľovať kolegom úlohy. „Ona je kto? Veď farmár týždňa nech mi hovorí, čo mám robiť,“ sťažoval sa Reza statkárovi Tiborovi Repovi. Súťažiaca však celú situáciu vidí úplne inak. Rezovi som iba povedala, že ak je okúpaný, mohol by mlieť múku, aby bola večera. On je fakt nenormálny človek, keď mu toto vadí. Žena mu nemôže nič rozkázať. Pre mňa je obyčajný chrapúň. Vôbec sa nevie správať k ženám,“ povedala v rozhovore Ivaničová. To však ešte nič nebolo. 

Konflikt medzi farmármi totiž vyvrcholil vtedy, keď sa dvojica stretla osobne. To už sa statkom ozývali len nadávky a krik. „Si nadržaná žena,“ šplechol kolegyni do tváre Reza. Tieto slová Janu vytočili natoľko, že Givilimu adresovala aj pár "pekných slov". „Ty si nadržaný a asi ti už z toho j*be,“ kontrovala Ivaničová. „Predvčerom som mal veľmi dobrý sex, keby si o tom chcela vedieť,“ odvrkol späť farmár. „Mňa to nezaujíma, ale na mňa nadávať nebudeš, lebo si obyčajný chudák a nie chlap. Mal by si si vážiť ženy,“ neudržala sa Jana. To už pritvrdil aj rodák z Iránu. „Keby si si vážila chlapa, 4 roky by si nebola sama,“ zaklincoval debatu. Ako vidno, na Farme to začína byť naozaj drsné. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu