Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Súboj, aký markizácka Farma nikdy nezažila: Nič podobné sa ešte nestalo!

Lenka Hrčková sa po náročnom dueli rozplakala. Zobraziť galériu (13)
Lenka Hrčková sa po náročnom dueli rozplakala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nebolo! Na markizáckej Farme sa v piatok večer opäť vyraďovalo. Po minulotýždňovom mužskom dueli sa tentokrát proti sebe postavili dve ženy - Lenka Švaralová (27) a Lenka Hrčková (23). Dámy sa postarali o súboj, aký žiadna z doterajších statkárskych reality šou ešte nezažila. Súperkám sa totiž podarilo vytvoriť rekord v trvaní jednej z disciplín. Dievčatá ju zdolávali viac ako hodinu.

Sily si v piatkovom vyraďovaní zmerali Lenka Švaralová a Lenka Hrčková. Tá, keďže sa stala prvou duelantkou, mala možnosť výberu súperky. Na súboj vyzvala o štyri roky staršiu Levičanku, ktorá sa rozhodla staviť najmä na silové disciplíny. Ako sa neskôr ukázalo, Švaralová urobila dobre, pretože v nich mala jasne navrch. 

Čo však všetkých prítomných zaskočilo, bol jeden z duelov, ktorý si pre dievčatá tvorcovia pripravili. Súperky dostali za úlohu udržať sa na hrazde. Mohli pri tom použiť ruky a nohy. Tá, ktorá sa prvá dotkla zeme, prehrala. Na rozuzlenie tejto disciplíny si však farmári počkali skutočne dlho. Obe Lenky mali totiž poriadnu výdrž a dreveného hranola sa držali ako kliešte - viseli na ňom viac ako hodinu.

Aby sa teda konečne rozhodlo o tom, ktorá z nich je lepšia, museli tvorcovia disciplínu sťažiť. Súťažiace sa ponovom mohli držať už iba rukami. Šťastie sa v tomto prípade usmialo na Hrčkovú. No hoci túto bitku vyhrala, celú "vojnu" nie. Súperka ju totiž porazila v ďalších dvoch disciplínach - preťahovaní lanom a hákovaní. „Čo už, je silnejšia,“ povedala so slzami v očiach tmavovláska a dodala: Hra je hra a vyhráva silnejší!“

Vyradená Lenka však účasť v šou neľutuje. „Dosiahla som cieľ. Všetko, čo som nevedela, už viem. Otvorili sa mi oči. Potrebovala som dokázať ľuďom vonku, že na to mám. Že nech ma už nepodceňujú, že nie som taká, ako si myslia,“ povedala po prehre vyučená kozmetička, ktorá je vraj doma úplne iná ako na Farme. „Tam som zlá. Vždy mi to mama vravela, že som zlá a že sa neviem chovať. Pri frajerovi zasa musím držať hubu. To je zlé, celé zlé. Veľmi veľa som sa tu naučila, lebo som tu mala voľnosť,“ zahlásila Hrčková, ktorá vraj Farmu brala ako svoj domov. 

Prekvapenie na statkárov však čakalo aj po dueli. Za zlé zaobchádzanie s ovečkami Kveta Horváthová označila Matúša za budúcotýždňového sluhu. No trest čaká aj na ostatných farmárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu