Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácky farmár doplatil na šialenstvo okolo Pokémonov: Neuveríte, čo sa stalo!

Reza Givili Zobraziť galériu (4)
Reza Givili

BRATISLAVA - To vážne?! Nová aplikácia pre smartfóny, prostredníctvom ktorej môžete „chytať“ Pokémonov, vyvolala vo svete doslova masové šialenstvo. Vlna lovcov japonských postavičiek dorazila už aj k nám. A na vlastnej koži ju mal možnosť okúsiť markizácky farmár Reza Givili (32). Neuveríte, čo sa mu stalo!

Svetovou novinkou číslo jeden je aktuálne aplikácia na smartfóny, prostredníctvom ktorej môžete vo svojom okolí „chytať“ Pokémonov. Nejaké tie japonské postavičky už stihli uloviť aj Slováci... Aj sused Rezu Giviliho. 

A práve vďaka nemu sa Iránec dostal do poriadne kurióznej situácie.Skoro sa mu totiž cudzí muž nasáčkoval domov. A dôvod? Tomu neuveríte! Exfarmár sa o zážitok podelil na svojom profile na sociálnej sieti Facebook.

„Ten pocit keď sused ti klope na dvere a prosí že môže prísť dovnútra a ja no prečo? On, že jeho Pokémon prišiel unas! Ja - čo ti j*be na čisto? Nikto tu neni! Okrem mňa. A som zavrel dvere! No idem hľadať ten Pokémona,“ napísal na web prekvapený Givili. No, zdá sa, že vďaka tejto aplikácii sa dostaneme ešte do veľmi zaujímavých situácií. 

Viac o téme: Tv MarkízaReza Givili
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu