Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Labudova oslava 70-tky: Dojatie, slzy a nečakané prekvapenie od Otíka z »Vesničky«

Marián Labudas dostal od Jánosa Bána rožok. Počas večera sa neubránil dojatiu. Zobraziť galériu (7)
Marián Labudas dostal od Jánosa Bána rožok. Počas večera sa neubránil dojatiu.

PRAHA - Oslavoval predčasne! Marián Labuda (69) čoskoro dovŕši 70 rokov. Televízia Barrandov s ním preto nakrútila program Všetko najlepšie, kde nechýbalo množstvo známych gratulantov. V publiku sa skrýval aj maďarský herec János Bán (58), ktorý si zahral legendárneho Otíka vo filme Vesničko má středisková. Po príchode na pódium vytiahol z darčekovej tašky obyčajný suchý rožok. Takéto pečivo ponúkal kolegovi aj pred kamerami takmer 30 rokov dozadu. Slovenský umelec sa počas večera neubránil ani slzám dojatia.

Česká televízia Barrandov prichystala pre Mariána Labudu veľké prekvapenie. Známy slovenský herec totiž už čoskoro oslávi svoje okrúhle narodeniny a čo nevidieť sa zo šesťdesiatnika stane sedemdesiatnik. Pri tejto príležitosti s ním naši západní susedia natočili program Všetko najlepšie, ktorý sa na obrazovkách objavil počas uplynulej soboty. 

Večer plný spomienok a uznania herca dojal natoľko, že mu vyhŕkli aj slzy. Posťažoval sa však, že niečoho podobného by sa na Slovensku nedočkal. „Mal som radosť. Veľmi ma teší, že ma český národ i po toľkých rokoch miluje. Naozaj milujem Česko, ktoré ma má tak veľmi rado. U nás na Slovensku sa nedočkám tak vrelého prijatia,“ prezradil Labuda.

Do divadla prišli umelcovi zablahoželať desiatky gratulantov. Medzi nimi sa objavil aj maďarský herec János Bán, ktorý pred dlhými tridsiatimi rokmi stvárnil Otíka v legendárnej komédii Vesničko má středisková. No a práve on slovenského herca prekvapil asi najviac.

Po príchode na pódium totiž z darčekovej tašky vytiahol obyčajný suchý rožok a podával ho Labudovi. Toto nečakané gesto oslávenca veľmi pobavilo - takéto pečivo mu totiž kolega ponúkal aj v slávnom filme. Len ktovie, či mu Otík priniesol slovenský rožok, český rohlík alebo maďarský kifli. :)

VIDEO: Marián Labuda vo filme Vesničko má středisková

Labuda vo Vesničke

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu