Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trpký pohľad na Mariána Labudu: Pribratý a zanedbaný!

Pribratý Marián Labuda prišiel v špinavej mikine. Spoločnosť mu robila manželka Viera. Zobraziť galériu (6)
Pribratý Marián Labuda prišiel v špinavej mikine. Spoločnosť mu robila manželka Viera.

BRATISLAVA - Takto sa mení pred očami! Herec Marián Labuda, ktorý nedávno oslávil 70 rokov, sa pred pár dňami objavil na spoločenskej akcii v Bratislave. Hoci jeho prítomnosť všetkých bezpochyby potešila, pohľad na jeho vizáž niektorých hostí dosť zarazila. Pribratý umelec prišiel v špinavej starej mikine, v ktorej pôsobil veľmi zanedbane. Nelichotivý imidž umocňovala aj zarastená brada.

Známy herec Marián Labuda si pred pár dňami vyrazil do spoločnosti. Jeho prítomnosť všetkých milo prekvapila, keďže nie je žiadnym tajomstvom, že má zdravotné problémy a život mu strpčuje napríklad cukrovka. Zrejme aj tá spôsobila, že výrazne pribral na váhe, čo si mnohí prítomní ihneď všimli.

To, že umelca jeho stav sužuje, priznal aj sám počas nedávnej návštevy Českej televízie. Okrem kilečiek navyše vidno aj to, že si už príliš nedáva záležať na svojej vizáži. Nedalo sa prehliadnuť, že dorazil v zababranej starej mikine a veste. Imidž zaklincoval šedivou bradou.

Počas rautu sa od stola vôbec nepohol a obsluhovala ho jeho manželka Viera - mal problémy s pohybom. Aj na nedávnej premiére filmu Anjeli mu v Čechách pri výstupe po schodoch prišlo zle a museli mu okamžite priniesť stoličku. Vyzerá to tak, že komplikované sú preňho aj tie najzákladnejšie úkony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu