Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Následky Labudovho (71) kolapsu: Strata pamäti!

Marián Labuda Zobraziť galériu (3)
Marián Labuda

BRATISLAVA – Prežíva ťažké časy! Legendárny herec Marián Labuda (71), ktorý už roky trpí silnou cukrovkou, v lete tohto roka nečakane skolaboval priamo na ulici neďaleko svojho domu v Borinke. Okamžite vtedy vzniklo podozrenie, že ho postihla cievna mozgová príhoda, no nakoniec vraj lekári zistili, že sa zrútil kvôli teplu. Teraz sa však ukázalo, že táto príhoda má pre herca nepríjemné následky. Trpí stále väčšou stratou pamäti!

Herec Marián Labuda v lete tohto roka vydesil nielen rodinu, blízkych, ale aj množstvo svojich priaznivcov, keď nečakane skolaboval na ulici neďaleko svojho bydliska, odkiaľ bol prevezený do nemocnice. Lekári mali podozrenie, že išlo o mozgovú príhodu, to sa našťastie nepotvrdilo. Išlo údajne o niečo iné. Bol to vraj kolaps kvôli teplu a zvýšenému cukru.  

Od tejto príhody sa však umelec sťažuje na zhoršený zdravotný stav a nikto mu preto nechce dať žiadnu hereckú úlohu, čo ho zjavne trápi. Zrejme by si ešte rád niekde zahral, ale Labuda tomu už prestáva veriť. „Neviem, či ma ešte uvidíte v niečom hrať,“ smutne konštatoval  herec, ktorý si na túto tému zavtipkoval nedávno pred televíznymi kamerami ako hosť v Inkognite: „Bolo by zaujímavé, keby na trhoch, ktoré bývajú, mali herci svoj stolček. Sedeli by sme na trhu a ponúkali sa.“

Umelec  je zrejme na tom zdravotne horšie ako pred kolapsom. Podľa jeho kolegov mu do smiechu vraj inak vôbec nie je. „Nedávno som Mariána stretla a nebol to vôbec pekný pohľad. Sťažoval sa, že zabúda omnoho viac ako pred kolapsom. Často si vraj nemôže spomenúť napríklad na mená,“ prezradila českému denníku Aha! Labudova kolegyňa, ktorá nechcela byť menovaná. A keďže je herec už v dôchodkovom veku a zdravotne na tom nie je najlepšie, žiadny režisér zrejme nechce ísť do takého rizika a postaviť herca pred kameru či na divadelné dosky. Ale nechajme sa prekvapiť, možno sa mu zdravotne polepší a Marián si ešte zahrá nejakú rolu.

Viac o téme: Marián Labuda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu