Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto na Farme ešte nebolo: Drsná policajtka a iránsky utečenec!

Na Farmu prišiel Iránec Reza Givili a policajtka Eva Kapusniaková Zobraziť galériu (11)
Na Farmu prišiel Iránec Reza Givili a policajtka Eva Kapusniaková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pribudli ďalší! Na markizáckej Farme sa to za štyri týždne poriadne preriedilo. Niektorí súťažiaci vypadli v súboji, iných poslali domov zdravotné problémy. Každý „odpadlík“ však spôsoboval na tvárach farmárom úsmev - zbavili sa totiž potenciálneho súpera. Ich radosť však netrvala dlho. Reality šou sa totiž včerajším dňom rozrástla o ďalších dvoch súťažiacich. A takúto dvojicu statok ešte nezažil. O výhru bojuje drsná policajtka aj iránsky utečenec.

Eva Kapusniaková (25):

Ambiciózna policajtka a vyštudovaná právnička je zvyknutá makať na sebe a v rámci akéhokoľvek súboja si pripúšťa iba jediný výsledok - výhru. No nie je náročná iba na seba, ale rovnaké očakávania má aj od svojho okolia. „Mojim vzorom v živote je mama, ktorá tiež pracuje v policajnom zbore a ktorá toho v živote dokázala veľmi veľa,“ povedala Eva. 

Rovnako ako jej súperka Lenka, aj blondínka tvrdí, že má problém vychádzať so ženami. Je hrdá na svoju prácu, výkonnosť a inteligenciu. Hoci Eva pôsobí ako krehké žieňa, vo fyzicky náročných prácach je pripravená držať krok s chlapmi a nezľakne sa ako varechy, tak kladiva. Pre Evu sú v živote najdôležitejšie vytrvalosť a disciplína. „Keď chodím do práce, ráno vstávam o piatej, o šiestej som na korčuliach, potom sa osprchujem, naraňajkujem a potom idem robiť,“ netají policajtka. 

V jedle je rodáčka z Tatranskej Lomnice náročná, na Farme sa obáva najmä nedostatku bielkovín, čo by sa mohlo podpísať na jej svaloch. No napriek tomu, že Evka je typ ráznej ženy, mužom sa chce páčiť. Rada ukazuje svoje vyšportované telo a pravidelne si odfarbuje vlasy. Finančú výhru by použila na splatenie úveru

Eva Kapusniaková
Zobraziť galériu (11)
Eva Kapusniaková  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Reza Givili (31): 

Veľký úsmev, vždy v dobrej nálade, výborný spevák s tetovaním anjela strážneho. Taký je v skratke Reza pochádzajúci z Iránu. Na svoj pôvod je síce hrdý, no život v moslimskej krajine nemal vždy jednoduchý. 

V Iráne sa mu však napriek tomu darilo. Keď doštudoval, začal pracovať v reštaurácii až sa vypracoval na manažéra. Od rodiny, ako vraví, si nikdy nepožičal ani cent. No k slobode, po ktorej túžil, mal jeho život v moslimskej krajine veľmi ďaleko, a tak sa rozhodol odísť. Na Cypre sa zoznámil so svojou terajšou manželkou pôvodom zo Slovnenska a o pár mesiacov sa im narodil syn Enrico.

Následne spolu žili na Slovensku, no ich vzťah nevydržal dlho. Po tom, čo stroskotal, sa partnerka rozhodla odísť naspäť na Cyprus. Reza tak ostal na Slovensku bez práce a bývania. Začal opäť od nuly. „Našťastie to netrvalo dlho a rýchlo som si našiel prácu v reštaurácii v Senici. A v nej robím aj bývam,“ povedal farmár, ktorý by na statku mohol využiť svoju schopnosť vyjednávať. „Už ako malé deti nás učili obchodovať, aby sme sa v živote nestratili. V Iráne nás vychovávajú inak. Rodičia od detí vyžadujú samostatnosť a chlapcov tam učia nebáť sa toho, čo život prinesie,“ prezradil. 

Reza Givili
Zobraziť galériu (11)
Reza Givili  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu