Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmár Viktor má radosť z nešťastia druhých: Pozrite, ako z toho vyťažil!

Viktor Matz sa po piatkovom vyradení opäť vrátil do hry. Zobraziť galériu (7)
Viktor Matz sa po piatkovom vyradení opäť vrátil do hry. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak ľahko sa ho nezbavia! Viktor Matz (22) len pred krátkymi štyrmi dňami oplakával svoj koniec v markizáckej Farme. V piatkovom dueli ho totiž z hry vyradil súper Tibor Repa (48). Zo šou však v priebehu tohto týždňa náhle odišli až dvaja súťažiaci. Ján Beutel (57) a Lucia Mokráňová (22) sa nepríjemne zranili. Vďaka tomu vznikol priestor pre extravagantného súťažiaceho, ktorý sa rozhodol vrátiť na statok a vyťažiť z nešťastia kolegov.

Drsné podmienky na markizáckej Farme si v uplynulých dňoch vyžiadali hneď dva „farmárske životy“. Ján Beutel si totiž pri skoku cez potok zranil koleno a trápili ho neznesiteľné bolesti. Lucia Mokráňová zas nešťastne spadla zo stromu a spôsobila si otras mozgu. Obaja tak museli statok nedobrovoľne opustiť. Blondínka sa pritom do hry vrátila len pred krátkymi dvoma týždňami. Predtým ju už raz z hry vyradili problémy s nohou. 

Z bolesti a nešťastia svojich exkolegov však okamžite vyťažil Košičan Viktor Matz. Ten len pred štyrmi dňami oplakával svoju prehru vo vyraďovacom dueli a aktuálne dostal možnosť vrátiť sa do šou. „Na Farmu som prichádzal s úžasným pocitom. Keď som prišiel domov, bolo mi aj smutno za tou Farmou, za zvieratami, robotou a tiež ľuďmi. Najviac som sa tešil na Tibora. Myslím si, že my dvaja tu budeme ešte veľmi dlho,“ povedal po návrate kaderník. 

Na statok si okrem zmeneného výzoru priniesol aj novú taktiku. „Prišiel som s novými vlasmi, ale aj ako nový človek. Určite sa nebudem správať tak, ako som sa správal predtým. Som na Farmu oveľa lepšie pripravený. Začínam novú hru,“ povedal odhodlaný farmár. Tak sa nechajme prekvapiť, ako dlho extravagantný súťažiaci na statku vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu