Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Koniec, aký na markizáckej Farme ešte nebol: Už ťa tu nechcem viac vidieť!

Hospodár Martin v duelantskej stodole nespoľahlivému Patrikovi Mirgovi všetko zrátal. Zobraziť galériu (8)
Hospodár Martin v duelantskej stodole nespoľahlivému Patrikovi Mirgovi všetko zrátal. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Toto tu ešte nikdy nebolo! Uplynulý piatok boli diváci markizáckej reality šou Farma svedkami duelu, v ktorom za kratší koniec ťahala Jana Ivaničová (33). No hoci tmavovláska súboj prehrala, kufre si baliť nemusela. Moderátorka Kveta Horváthová (37) totiž vyzvala konkrétnu päticu súťažiacich, aby predstúpili. A čo nasledovalo potom, nikto nečakal. Prišiel hospodár Martin Bagár (44) a nespoľahlivým farmárom v stodole všetko zrátal. No zatiaľ čo štyria z nich odišli len s pokarhaním a trestom, Patrika Mirgu (22) nadobro vyrazil.

Ostatné vyraďovanie na markizáckej Farme bolo plné prekvapení. Hoci si v súboji zmerali sily dve ženy - Jana Ivaničová a Lenka Hrčková, ani jedna z nich nevypadla. Moderátorka Kveta Horváthová totiž duelantkám povedala, aby si sadli a vyzvala Alžbetu Janíčkovú, Patrika Mirgu, Tibora Repu, Viktora Matza a Rezu Giviliho, aby sa postavili.

No a potom nastalo to, čo nikto zo súťažiacich a ani divákov nečakal. Do stodoly totiž po prvýkrát v histórii súťaže vstúpil hospodár Martin Bagár. A každému jednému z nich adresoval poriadne nepríjemné slová. „Tibor, sklamal si ma. Veril som ti, veril som, že za tvojho bačovania bude zvieratám a obzvlášť ovciam tak, ako ešte nikdy. Veril som tvojim skúsenostiam a tvojmu veku. Ale nedodržal si moje pokyny a inštrukcie. Ako bača si prišiel o ovce a tým si utrpel aj úplne najväčšiu hanbu, akú bača môže,“ povedal hospodár farmárovi týždňa Tiborovi. 

Bez výčitiek však neostali ani ďalší súťažiaci. „Vy ostatní ste ma sklamali tiež. Vy ste sa vedome a drzo vykašľali na moje ovce, inštrukcie a pokyny,“ pokračoval Martin. No zatiaľ čo štvorica farmárov, ktorých hospodár pokarhal, dostala tresty, Patrik Mirga obišiel najhoršie. Bagár ho totiž zo statku, a teda aj zo súťaže, surovo vyrazil. „Sklamal si ma, pretože zas si nedodržal moje pokyny. A to na tejto Farme nemá miesto. Takíto ľudia. Preto Patrik, ty na tejto Farme končíš. Už ťa tu nechcem viac vidieť,“ povedal hospodár. 

Mladému Trnavčanovi sa stalo osudným jeho nedávne farmárčenie, kedy kvôli ignorovaniu pokynov od Martina takmer zdochli všetky ovce. Ďalšie neposlúchnutie jeho inštrukcií tak pre Mirgu znamenalo už len posledný klinec do rakvy. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu