Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Na Farme končí extravagantný Viktor: Drsná prehra ho rozplakala!

Viktor Matz sa po drsnej prehre rozplakal. Zobraziť galériu (14)
Viktor Matz sa po drsnej prehre rozplakal. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ďalší z kola von! Podobne ako po minulé týždne, aj tentokrát boli markizácki farmári svedkami drsného boja o zotrvanie v reality šou. Proti sebe sa po predchádzajúcom ženskom dueli postavili dvaja muži. Viktor Matz (22) do súboja vyzval Tibora Repu (48). No neurobil dobre - starší súper totiž vyhral na plnej čiare. Extravagantného kaderníka krutá prehra rozplakala.

Už po piatykrát sa markizácki farmári stretli v duelovej stodole, aby spoznali meno toho, ktorý z boja o výhru 50 000 eur nadobro vypadne. Proti sebe sa postavili dvaja muži. Súťažiaci do súboja poslali kaderníka Viktora Matza, ktorý si následne mohol vybrať z dvojice Ján Beutel - Tibor Repa. Napriek tomu, že všetci v pozícii druhého duelanta očakávali prvého spomínaného, mladý Košičan sa rozhodol, že jeho súperom bude statný automechanik z Pustých Úľan.

Ten sa duelu absolútne nebál. „Budem s ním normálne zápoliť, ako sa patrí. Nebudem tam robiť nejaké ústupky. Či ho povláčim po zemi alebo roztrhám na polovicu, je to jedno,“ povedal krátko pred súbojom Tibor. No len čo vstúpil do stodoly, jeho pocity sa zmenili. „Je to veľmi zlý pocit, až trochu neznesiteľný,“ netajil farmár, keď si uvedomil, že proti nemu stojí kamarát. 

Duelové disciplíny si volil Tibor a zo svojho pohľadu vybral naozaj dobre. Košičan totiž na skúsenejšieho a statnejšieho Repu nestačil ani v jednej zo zadaných úloh - starší farmár toho mladšieho porazil nielen v preťahovaní lanom, ale aj v hákovaní. „Nehnevaj sa na mňa. Ani trošičku! Hneď, keď budem doma, sa ti ozvem,“ sľúbil vyradenému kolegovi víťaz.

Jednoznačná prehra v dueli a zároveň aj odchod od dobrého kamaráta Viktora Matza napokon rozplakali. „Bolo to veľmi pekné, nečakal som, že si tu nájdem takého dobrého kamaráta, ako je Tibor. Vôbec som nečakal, že tu bude niekto taký, s kým si budem rozumieť. Čakal som, že sa každý bude spoliehať sám na seba a každý bude bojovať sám za seba. Neveril som, že tu bude nejaký taký človek, o ktorého sa budem môcť oprieť a bude mi vedieť pomôcť,“ vylial si pred ochodom z Farmy Viktor srdce. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu