Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Drsný odkaz sexi farmárky pre zamilovaného fešiho zo statku: Lucia ho poriadne schladila!

Lucia Mokráňová prezradila, čo si myslí o zamilovanom Patrikovi Mirgovi. Zobraziť galériu (8)
Lucia Mokráňová prezradila, čo si myslí o zamilovanom Patrikovi Mirgovi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Chcel sa zbližovať! Podobne ako v uplynulých sériách, aj v aktuálnom ročníku reality šou Farma sa rysovali romániky medzi súťažiacimi. Napríklad Patrik Mirga (22) sa už od samého začiatku netajil svojimi sympatiami k Lucii Mokráňovej (22). Jeho vášne však zmarili nečakané zdravotné problémy, kvôli ktorým sexi blondínka musela už po druhýkrát opustiť statok. No aj keby zostala, Trnavčan by si musel nechať zájsť chuť. Blondínka nám totiž prezradila, že vzťah s ním si jednoducho nedokáže predstaviť.

Milostné aférky patria ku každej poriadnej reality šou - neraz boli diváci svedkami rodiaceho sa vzťahu priamo pred televíznymi kamerami. A inak tomu nie je ani v aktuálnej sérii markizáckej Farmy. Blízko k sebe mali Anna Koleňáková s Ľubom Snopkom, flirtujú spolu aj Lenka Hrčková s Rezim Givilim. Výnimkou nie je ani Patrik Mirga, ktorý sa už od samého začiatku netajil svojimi sympatiami ku kolegyni a zároveň finalistke Miss CARat Tuning 2013 Lucii Mokráňovej.

„Môj vzťah s ňou bol veľmi blízky, aspoň z mojej strany určite. Keby som vedel, že je sama, alebo že tu ostane dlhšie, možno by z toho aj niečo bolo,“ vyznal sa pred kamerami Trnavčan. Rodiace sa city Mirga neskrýval ani pred samotnou Luciou, ktorej dokonca vykresľoval spoločnú budúcnosť. „Patrik mi sám povedal, že ma má rád. Vraj si predstavuje po svojom boku taký typ ženy ako som ja. Tvrdil mi, že by chcel byť somnou,“ prezradila nám blondínka. 

Mladý farmár si však musí nechať zájsť chuť. Modelka totiž prezradila, že mladík u nej nemá žiadnu šancu. Jednak je zadaná a jednak: „Patrika beriem ako kamaráta. Byť s ním si asi nedokážem predstaviť. Vlastne ho ani poriadne nepoznám, ale myslím si, že určite nie.“ Svoje vyjadrenia zaklincovala slovami, ktoré žiaden ohrdnutý nápadník nepočuje rád: „Prijala by som, keby sme boli kamaráti. A aby to tak ďalej aj zostalo.“ Nuž, fešák si bude musieť nájsť iný objekt záujmu.

VIDEO: Lucia Mokráňová bola jednou z finalistiek Miss CARat Tuning 2013. Takto sa spolu s ostatnými finalistkami fotila na propagačné zábery.

Finalistky Miss CARat Tuning 2013 počas fotenia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu