Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Flašíková bez mejkapu, Dara Rolins s kruhmi pod očami!

Monika Flašíková Beňová a Dara Rolins sa pochválili fotkami bez líčenia. Zobraziť galériu (5)
Monika Flašíková Beňová a Dara Rolins sa pochválili fotkami bez líčenia.

BRATISLAVA - Ukázali sa! Monika Flašíková Beňová (45) aj Dara Rolins (41) patria k známym tváram, ktoré na sociálnych sieťach čulo komunikujú s fanúšikmi. Zhodou okolností sa svojim priaznivcom predviedli obe dámy v rovnaký deň na fotografiách bez mejkapu. Politička chcela dokázať, že do postele chodí ako obyčajná žena, speváčka sa zas posťažovala na nevzhľadné kruhy pod očami.

Ktorej to pristane viac? Dara Rolins a Monika Flašíková Beňová zverejňujú na sociálnych sieťach rôzne fotografie. Neboja sa ani ukázať svoje tváre bez nánosov líčidiel. Zaujímavé je, že takéto zábery si zverejnili v rovnaký deň, s rozdielom pár hodín. 

Ako prvá sa ukázala svojim fanúšikom speváčka. „Od pondelka vstávam o 6.30. Myslíte, že mi tie kruhy pod očami do večera zmiznú?” pýtala sa Dara pred vystúpením v českej Ostrave. V čase, keď ona stála na pódiu, sa politička už pomaly chystala do postele. A pri tejto príležitosti sa tiež zvečnila. „Aby ste videli, že som bežná a obyčajná žena. Naozaj nechodím spať s mejkapom a frizúrou od kaderníčky,” napísala Monika na Facebook. 

Manželka známeho podnikateľa takto dokázala, že jej muž má byť na čo hrdý. Snímka totiž získala množstvo pozitívnych komentárov. „Fedor má šťastie. Pristane vám to, ste kočka,” zneli niektoré z reakcií fanúšikov. Ako sa tieto dámy bez mejkapu páčia vám? 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu