Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hriešne drahá Flašíková: Za TOTO vysolila viac ako 10 tisíc eur!

Monika Flašíková Beňová vyrazila do spoločnosti s luxusnými doplnkami v hodnote 10 400 eur. Zobraziť galériu (6)
Monika Flašíková Beňová vyrazila do spoločnosti s luxusnými doplnkami v hodnote 10 400 eur. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Žiaden lacný špás! Monika Flašíková Beňová (46) si na svojom výzore dáva záležať. A neľutuje kvôli tip-top vzhľadu obetovať ani poriadne veľké peniaze. Markizácka Smotánka si pred pár dňami posvietila na jeden zo spoločenských outfitov známej europoslankyne. A cena doplnkov mnohých bežných Slovákov bez pochýb zaskočí. Politička totiž na akcii hviezdila ovešaná kúskami za viac ako 10 000 eur.

Monika Flašíková Beňová patrí k ženám, ktoré sa rady parádia. V spoločnosti sa objavuje vždy perfektne zladená, nahodená od hlavy po päty v tých najluxusnejších kúskoch. A rozhodne na nich nešetrí. Dôkazom je aj cena doplnkov, s ktorými sa europoslankyňa objavila na jednej z akcií.

Na političku si totiž posvietila markizácka Smotánka a z výslednej sumy sa ľuďom s priemerným slovenským platom aj hlava zatočí. Veď len čierne lodičky so zlatými ostňami a červená kabelka zo svetoznámych módnych domov stáli dokopy približne 3400 eur.

Celú kreáciu ale zaklincovali šperky v hodnote neuveriteľných 7000 eur. Nuž, zdá sa, že Flašíková je veľkou milovníčkou módy, keď len za doplnky bola ochotná vysoliť viac ako 10 000 eur. Čo by si asi za takú sumu kúpili bežní Slováci? 

Viac o téme: Monika Flašíková Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu