Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hriešna Rolins v obtiahnutom tope: Bradavky v pozore... To už mohla ísť aj hore bez!

Dara Rolins Zobraziť galériu (4)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram/Tv Markíza)

BRATISLAVA - Pikantný pohľad! Dara Rolins (43) sa o kučeravé myšlienky chlapov postarala už nespočetne veľakrát. Na vystúpenia - či už v televízii alebo na koncertoch - chodí totiž zásadne bez podprsenky. Ale tak, ako sa objaví v silvestrovskom programe Markízy... No, to mohla ísť už aj úplne hore bez.

Dara Rolins je známa nielen špecifickým štýlom obliekania, ale aj nie veľmi blízkym vzťahom k podprsenkám. Veď či už na koncerty alebo vystúpenia v televízii chodí blondínka zásadne bez nej. Nie je preto ničím výnimočným, keď sa jej fanúšikom naskytne pohľad aj na to, čo by malo zostať zahalené. 

A inak to nie je ani tentoraz, keď bude speváčka jedným z hostí silvestrovského programu na Markíze. Hoci ten by mal byť najmä o zábave a vítaní nového roka, blondínkinou prítomnosťou nabral oveľa pikantnejšiu príchuť.

Speváčka sa totiž počas programu objaví na obrazovkách v obtiahnutom tope, ktorý v konečnom dôsledku vôbec nemusela mať. Pod tenučkou látkou sa jej totiž pri nakrúcaní úplne obrysovali prsia aj bradavky. Svedčí o tom fotka, ktorú televízia zverejnila na Instagrame. Veď pozrite sami!

 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu