Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hriadelová zaskočená v priamom prenose: Halčáková stopla vysielanie nezvyčajnou požiadavkou!

Slávka Halčáková kvôli svojej dcére prerušila priamy prenos jojkárskeho Dobrého rána. Zobraziť galériu (8)
Slávka Halčáková kvôli svojej dcére prerušila priamy prenos jojkárskeho Dobrého rána.

BRATISLAVA - Zmätok v priamom prenose! V jojkárskom Dobrom ráne sa dnes ako hosť objavila aj Slávka Halčáková (39). Herečka mala hovoriť o knižnej novinke, no do štúdia vzala aj svoju malú dcéru Jasmínu (2). A práve tá sa postarala o poriadny rozruch. Zrazu totiž začala plakať a dožadovala sa dojčenia. Moderátorka Lenka Čviriková Hriadelová (41) nakoniec nečakanú situáciu vyriešila prerušením živého vysielania.

S týmto nerátali! Herečka Slávka Halčáková sa objavila vo vysielaní Dobrého rána, kde mala hovoriť o zaujímavej knižnej novinke Láska z nebies. Umelkyňa vzala pred kamery aj svojho malého potomka, keďže jej dcéra Jasmínka je na svoju mamu evidentne dosť naviazaná. 

No hoci už nejde o malé bábätko, tvorcov relácie dievčatko poriadne zaskočilo. V istom okamihu sa totiž Jasmínka začala dobýjať do Slávkinho výstrihu. „Akurát si vypýtala prsník,” oznámila moderátorom herečka. V tom momente sa už štúdiom rozliehal aj plač hladného dieťaťa. 

Takáto požiadavka sa v živom vysielaní často nevidí a Pavel Bruchala s Lenkou Čvirikovou-Hriadelovou mali čo robiť, aby situáciu vyriešili čo najlepšie. Blondínka ako matka zrejme nevidela iné východisko, než neplánovane priamy prenos prerušiť. „Dajme si teda na chvíľu pauzu, lebo všetko vidieť naozaj nemusíte,” prihovorila sa divákom. Vstup teda pokračoval až po tom, čo Halčáková svoju dcérku nadojčila. 

Podobná situácia sa už stala aj v konkurenčnom Teleráne, kde účinkovala Katarína Hodelin Thomas. Manželka speváka Lazara z Let´s Dance však svoju dvojročnú dcérku bez problémov dojčila pred kamerami. Urobila tak dokonca aj na svojej svadbe priamo pred oddávajúcim kňazom

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu