Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Má naozaj čudné prsia: Takto to vyzerá v podprsenke Slávky Halčákovej!

Slávka Halčáková Zobraziť galériu (5)
Slávka Halčáková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Deti dokážu svojimi postrehmi a otvorenosťou rodičov neraz milo prekvapiť, ale aj poriadne schladiť. Svoje by o tom vedela povedať aj Slávka Halčáková (42), ktorá je mamou malej Jasmínky (4). Tá sa totiž nedávno vyjadrila na margo herečkiných predností, ktoré síce opísala úprimne, no zato absolútne nie lichotivo. Podstatné však je, že jej sa páčia!

Halčáková sa o vtipnú historku podelila pri nakrúcaní jojkárskej relácie Nikto nie je dokonalý, keď ju moderátor Junior vyzval, aby prezradila, čo na nej Jasmínka obdivuje. „Ona si ešte stále rada šáhne,“ povedala Slávka, aby naznačila, že jej dcérka si ešte stále rada pochytá jej prednosti. „Hovorí mi že: maminka, ja by som tak chcela mať raz také veľké cici, ako máš ty,“ zaspomínala si blondínka na vtipný moment počas cesty do škôlky.

A hoci svoju ratolesť ubezpečila, že raz také bude mať a určite budú aj krajšie a väčšie, malé dievčatko sa s touto odpoveďou absolútne neuspokojilo. „Ale ja chcem mať PRESNE také isté, ako máš ty! Jeden červený a druhý fialový,“ vyhlásila Jasmínka, vďaka ktorej sa publikum aj moderátori šou ešte hodnú chvíľu nevedeli prestať smiať. Treba uznať, že hláška to síce bola poriadne vtipná, no dojčiacim mamičkám pri tejto zmienke zrejme až tak do smiechu nie je... Nikto nie je dokonalý si môžete pozrieť už dnes večer na Jojke. 

Viac o téme: Slávka HalčákováNikto nie je dokonalý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu