Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojkárku Hriadelovú trápia problémy: Ochorela a schudla!

Lenka Čviriková Hriadelová ochorela a schudla. Zobraziť galériu (5)
Lenka Čviriková Hriadelová ochorela a schudla.

BRATISLAVA – Toto je na kolaps! Jojkárka Lenka Čviriková Hriadelová (41) je v poslednom období doslova v jednom kole. V práci jej nedávno pribudla nová relácia, vďaka čomu stojí pred kamerami už takmer 70 dní v kuse. Na rozdiel od mnohých kolegov maká stále, aj počas víkendov. Okrem toho musí samozrejme zvládať aj starostlivosť o dve deti a domácnosť. Tento nápor sa už odrazil aj na zdraví moderátorky. Divákom síce predvádza žiarivý úsmev, no trápia ju problémy.

Toto ako zvláda?! Moderátorka Lenka Čviriková Hriadelová už v minulosti dokázala, že sa pre prácu dokáže obetovať. Kvôli futbalovému angažmánu svojho manžela Petra napríklad dochádzala do Jojky až z Poľska. Najnovšie podáva tiež úctyhodný výkon – v štúdiu sa objavuje už viac ako 60 dní bez jedinej prestávky.

Topky.sk zisťovali, prečo vlastne blondínka v poslednom období nemá voľné ani len víkendy. „Dôvod je jednoduchý – súťaž, ktorú moderujem sa vysiela každý deň. Neviem, koľko presne dní som tu, ale je to od 27. 12. 2014 a budem ju moderovať do 8. marca 2015,“ prezradila blondínka. A každé jedno vydanie ide naživo, čiže v štúdiu musí byť naozaj každý deň. „Všetko sa dá, keď sa chce. Ja to robím rada,“ dodala Hriadelová. 

Podľa slov moderátorky Športu a súťažnej hry síce nejde o vyčerpávajúcu záležitosť, no pozorný divák si môže všimnúť, že v poslednom období čo-to schudla. Vidieť jej to najmä na tvári. „Áno, trošku som schudla, asi 3 kilá. Ochorela som a ani jesť mi teraz nechutí,“ okomentovala svoje problémy moderátorka. Zdá sa, že pracovný kolotoč ju natoľko oslabil, že podľahla chrípke. A to jej neustály zhon a stres ešte nejaký čas neskončí. Snáď sa z toho úplne nezrúti. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu