Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Definitívny koniec Dobrého rána: Bruchalove narážky, Hriadelová so slzami na krajíčku!

Koniec Dobrého rána sprevádzali aj emócie. Zobraziť galériu (9)
Koniec Dobrého rána sprevádzali aj emócie.

BRATISLAVA - Posledné vysielanie! Dnes sa na obrazovkách televízie Joj objavilo 109-te vydanie magazínu Dobré ráno. A ďalšie už nebudú, ranný projekt totiž dostal stopku. Táto skutočnosť dohnala moderátorku Lenku Čvirikovú Hriadelovú (41) až k slzám. Kvôli rozrušeniu nedokázala dokončiť poďakovanie ostatným kolegom. O budúcnosť sa však blondínka báť nemusí, stále totiž pôsobí aj v športovom spravodajstve. Na druhej strane Pavel Bruchala (36) si v priamom prenose neodpustil narážky na svoju neistú budúcnosť.

Koniec ranného vysielania! Televízia Joj po 5 mesiacich zrušila reláciu Dobré ráno. Posledným vydaním sprevádzali divákov Lenka Čviriková Hriadelová a Pavel Bruchala. Ten si hneď v úvode neodpustil poznámku v súvislosti s tým, že jeho ďalšie pôsobenie na televíznych obrazovkách je neisté. „Náš prvý hosť je z poisťovne, pretože v dnešnej dobe nič nie je isté, ja by som vám o tom vedel rozprávať,” zahlásil moderátor. 

Zaujímavé je, že počas celej relácie jojkárska dvojica priamo neoznámila, že ide o úplne posledné vysielanie. V závere sa proste pred kamerou objavili aj ďalší moderátori a redaktori a Lenka začala ďakovať divákom za priazeň aj kolegom za spoločné chvíle v rannej šou. „Tak ešte raz vám všetkým ďakujem za spoluprácu, za všetko, všetko... Nie, budem plakať. Povedz ty, dohovor,” vyzvala zrazu kolegu, keď ju premohli emócie. Evidentne si práve vtedy naplno uvedomila, že sa v štúdiu Dobrého rána stretli naozaj naposledy. 

VIDEO: Záver posledného vysielania Dobrého rána

Zábery zo záverečného vysielania Dobrého rána

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu