Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pociskovej rivalka ukázala telo: Joj, toto je dobrý ťah!

Monika Šagátová má veľké šance z pomyselného televízneho trónu zhodiť rovesníčku Nelu Pociskovú. Zobraziť galériu (7)
Monika Šagátová má veľké šance z pomyselného televízneho trónu zhodiť rovesníčku Nelu Pociskovú. (Zdroj: Miss Bratislava, Ján Zemiar, )

BRATISLAVA – Dobre vybrali! Všetko nasvedčuje tomu, že Nela Pocisková (23) už nebude jedinou mladou seriálovou kráskou. Na krk jej dýcha rodiaca sa hviezda Monika Šagátová (22), ktorú do nového romantického počinu obsadila konkurenčná televízia Joj. Sympatická brunetka nie je v porovnaní so staršou kolegyňou žiadna hanblivka. V minulosti sa totiž viackrát popýšila odhaleným telom.

Krásna a ambiciózna! Ako sme vás už na topkách informovali, na Kolibe plánujú v blízkej dobe uviesť nový seriál s názvom Rok koňa. Zvláštnosťou je, že na ňom pracujú aj niektorí z bývalých tvorcov markizáckeho Búrlivého vína, ktorí prešli ku konkurencii. Zrejme aj preto budú mať možno diváci občas pocit, že sú oba počiny v niečom rovnaké. Spomenúť možno napríklad ústredné ženské postavy, ktoré sú si typovo podobné.  

Kým však Nela Pocisková má skôr povesť hanblivky, jej kolegyňa Monika Šagátová sa už v minulosti naučila, ako sa predať. Podarilo sa nám totiž zistiť, že sa zúčastnila viacerých súťaží krásy, ktorých neodmysliteľnou súčasťou je aj promenáda v plavkách. A brunetka sa veru nemá za čo hanbiť.

Pôvab sympatickej študentky napokon okamžite učaroval aj jojkárom. „Hneď sme vedeli, že je to ona,” okomentovala výber ústrednej postavy Danica Haláková, kreatívna producentka seriálu. Monika má navyše iskru, ktorá by u televíznych divákov mohla zafungovať. Nechajme sa preto prekvapiť, či sa jej ostrieľanú Nelu podarí tromfnúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu