Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Problémy a trápenie po odchode z Markízy: Ten jojkársky seriál je snáď prekliaty!

Seriál Danice Halákovej - Divoké kone - sprevádza veľká smola. Zobraziť galériu (5)
Seriál Danice Halákovej - Divoké kone - sprevádza veľká smola. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To snáď ani nemôže byť pravda! Po tom, čo scenáristka Danica Haláková (35) odišla začiatkom roka z modro-žltej televízie, usadila sa na Kolibe. Tam už v týchto dňoch dokončuje svoj nový seriál Divoké kone. Priebeh jeho výroby však vôbec nie je hladký. Naopak, sprevádzajú ho samé komplikácie a problémy. Dokonca aj dnes ešte musel štáb neplánovane nakrúcať. Jeden by povedal, že dlhoočakávaná rodinná sága je prekliata.

Producentka Danica Haláková, ktorá sa podpísala napríklad pod úspech markizáckeho Búrlivého vína, začiatkom roka zo Záhorskej Bystrice za dramatických okolností odišla. Prestúpila do Jojky, kde v týchto dňoch finišuje s prípravami nového seriálu Divoké kone. Diváci si jeho premiéru vychutnajú už 5. januára. Vedenie stanice do projektu vkladá naozaj veľké nádeje. 

Dôkazom môže byť aj fakt, že táto rodinná sága nahradí začiatkom roka v hlavnom vysielacom čase doterajšieho ťahača jojkárskej sledovanosti - Panelák. Markíza má pred novinkou rešpekt. Kompetentní sa rozhodli nenechať nič na náhodu a kvôli Divokým koňom zmenili vysielaciu štruktúru. Do boja s konkurenciou nasadili v skoršom termíne svoju najsilnejšiu zbraň - Búrlivé víno.

Štart teda rozhodne nebude pre Jojku ľahký. No a aby toho nebolo málo, okrem obáv z prijatia seriálu divákmi musia riešiť na Kolibe ďalšie problémy. Mnohých hercov totiž počas natáčania trápili nepríjemné zdravotné komplikácie a zranenia, ktoré výrazne ovplyvnili priebeh výroby. Jeden by si dokonca myslel, že jojkársky počin je prekliaty. 

„Jána Dobríka ešte pri prvých tréningoch v jazdeckej škole zhodil kôň zo sedla. Mal rameno v ortéze a jeho scény sa museli odložiť na neskôr. Hoci je Monika Šagátová skúsená koniarka, zviera ju z celej sily koplo do brucha. Našťastie okrem bolesti a modrín jej nezostali žiadne následky. Mohlo to skončiť oveľa horšie,“ dozvedeli sme sa od zdroja zo zákulisia seriálu. Nepríjemnosti však neobchádzali ani ďalších predstaviteľov. Ivan Romančík skončil so zápalom ramena. Svoj stav podcenil a nakrúcal aj v bolestiach, čo spôsobilo, že ho museli hospitalizovať. 

Natáčanie sa rušilo aj začiatkom decembra. Jednotlivých protagonistov totiž zmohli zdravotné komplikácie - črevná viróza, vysoké teploty, aj zápal spojiviek. Aby sa stihlo všetko natočiť podľa plánov, ešte aj dnes musí byť štáb na pľaci. Scenáristke Danici Halákovej teda nezostáva nič iné, len sa modliť, aby sa rodinnému dielu do januárovej premiéry všetko zlé už len vyhýbalo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu