Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kalisová po dlhých mesiacoch v spoločnosti: S veľkými vnadami a 6-mesačnou dcérkou!

Miriam Kalisová sa môže chváliť väčšími prsiami, ale najmä dcérkou Miou. Zobraziť galériu (14)
Miriam Kalisová sa môže chváliť väčšími prsiami, ale najmä dcérkou Miou.

BRATISLAVA - Opäť pred fotoaparátmi! Miriam Kalisová (28) sa od polovice novembra venuje hlavne svojej dcérke Mii. Po dlhom čase však zavítala na menšiu akciu do jedného z bratislavských nákupných centier. A bolo vidieť, že markizáčka má svoju pôvodnú váhu späť, zväčšené zostali len prsia. Môže za to dojčenie jej dievčatka, ktoré vzala do predajne s kozmetikou tiež. Malá slečna má už pol roka a rastie ako z vody.

Pred pár dňami v istej predajni kozmetiky predstavili nový prístroj na čistenie pleti. Na novinku bola zvedavá aj mamička Miriam Kalisová. Tá sa pritom od polovice novembra, kedy porodila svoje prvé dieťa, v spoločnosti neukazovala. 

Pol roka po šťastnej udalosti dorazila markizáčka do nákupného centra v skvelej forme. Keby nemala kvôli dojčeniu zväčšený objem hrudníka, málokto by tipoval, že je už mamou. Miriam však priniesla so sebou aj „dôkaz”. Okrem manžela Martina totiž priviedla aj dcérku Miu. Stalo sa tak po prvý raz, odkedy je malá slečna Šmahelová na svete. Pozrite si rozkošné dievčatko v našej GALÉRII

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu