Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z markizáckej moderátorky nenalíčená žienka domáca: Spoznali by ste tvár televíznych novín?

Bez mejkapu a so zopnutými vlasmi - takto moderátorku Miriam Kalisovú nepoznáme. Zobraziť galériu (5)
Bez mejkapu a so zopnutými vlasmi - takto moderátorku Miriam Kalisovú nepoznáme. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Bez líčidiel, no šťastná! Miriam Šmahel-Kalisová (28) sa na Markíze neobjavuje už viac ako 3 mesiace. Jej dni totiž napĺňa starostlivosť o dcérku Miu. A hoci je momentálne žienkou domácou na plný úväzok, občas si nájde voľnú chvíľu na komunikáciu so svojimi fanúšikmi. Najnovšie sa na Facebooku ukázala v rovine, v akej sme ju na obrazovkách nevídali. Bez mejkapu, s bábätkom okolo krku a pri kuchynských prácach.

Vždy elegantne oblečená a dokonalo upravená – presne takto sme Miriam Kalisovú poznali z obrazoviek televízie Markíza. Brunetku však už niekoľko mesiacov naplno zamestnávajú radosti novopečenej mamičky. Nečudo teda, že viac ako na svoju perfektnú vizáž myslí na pohodlie a potreby dcérky Mie. No hoci sa z nej stala žienka domáca na plný úväzok, markizáčke to aj napriek tomu veľmi pristane.

Pred pár dňami na svoj fanúšikovský profil na sociálnej sieti zavesila fotku, ktorá ju zachytáva pri príprave obeda. „Takto sa Miuš učí variť už od útleho veku. Ako správne nakrájať kuracie prsia, už ovládame,“ vtipne okomentovala snímku známa Slovenka. Na zábere má vlasy jednoducho zopnuté do chvosta, svojho drobčeka šatkou privinutého k sebe a jej tvár nekrášlia žiadne líčidlá.

Miriam Kalisová si doma na dokonalú vizáž nepotrpí. Dni jej totiž zapĺňa starostlivosť o dcérku Miu.
Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová si doma na dokonalú vizáž nepotrpí. Dni jej totiž zapĺňa starostlivosť o dcérku Miu.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu