Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácka moderátorka bez mejkapu: Na materskej doslova mladne!

Miriam Kalisovej to pristane s mejkapom aj bez neho. Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisovej to pristane s mejkapom aj bez neho.

BRATISLAVA - Akoby oklamala vek! Miriam Šmahel Kalisová (29) sa pred necelým rokom stala mamičkou. Aktuálne si užíva materskú dovolenku, na obrazovkách ju preto nevídať. No s fanúšikmi na sociálnej sieti naďalej komunikuje. Delí sa s nimi aj o zábery malej Mie. Na najnovšej fotke ukázala okrem dcérky aj svoju nenalíčenú tvár. Brunetka na zábere vyzerá inak, než ju poznajú markizácki diváci. Zo seriózne pôsobiacej moderátorky sa totiž vykľulo takmer dievčatko.

Užíva si úlohu mamičky! Miriam Šmahel Kalisovú už takmer rok naplno zamestnáva jej dcérka Mia. A zdá sa, že vďaka malému človiečiku televíznej brunetke obrazovky vôbec nechýbajú. Na každom zábere, ktorý zverejní na Facebooku, totiž doslova žiari spokojnosťou. 

Inak tomu nie je ani pri jej najnovšej fotografii. Markizáčka dokonca neváhala fanúšikom okrem svojho dieťatka ukázať aj tvár bez mejkapu. No niet sa čo čudovať. Aj bez nánosov líčidiel totiž vyzerá naozaj dobre. Dokonca sa zdá, akoby omladla. Oproti jej serióznej podobe zo spravodajských relácií pôsobí takmer ako dievčatko. 

Na tom, že to Miriam na materskej pristane, sa zhodli aj všetci komentujúci. Otázka je, či jej roky ubrala práve absencia farbičiek na tvári, alebo má v zálohe iné triky na omladnutie. „Asi to bude tým prvým. A ďakujem za kompliment. Po minulotýždňovom objavení prvých troch šedivých vlasov to padlo vhod,” povedala nám so smiechom moderátorka. Ako sa páči vám? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu