Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tvrdá rana pre matku (39) s nádorom na mozgu: V kóme rodila cisárskym rezom, prežila to?

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: FB)

SAN FRANCISCO – Dlhé roky chcela porodiť vlastné dieťatko. Nedarilo sa jej to, až sa jej napokon otehotnieť podarilo. Práve vtedy však prišla tvrdá rana. Diagnostikovali jej nádor na mozgu počas tehotenstva. Chcela najprv porodiť a potom sa venovať svojej liečbe, ale osud mal iné plány.

Osud Melissa Carleton udelil ťažkú ranu. Tešila sa, že porodí zdravé dieťatko, no napokon sa toho nedočkala. Medzitým jej lekári diagnostikovali nádor na mozgu. Zdravotný stav sa jej natoľko zhoršil, že ešte ako tehotná upadla do kómy.

Nádor objavili v druhom trimestri. Sťažovala sa na bolesti hlavy a keď jej lekári oznámili smutnú správu, nemohla tomu uveriť. Nechcela riskovať odstránenie nádoru počas tehotenstva. Bála sa o zdravie svojho dieťatka.

Melissa Carleton
Zobraziť galériu (8)
Melissa Carleton  (Zdroj: FB)

Zdravie sa jej natoľko zhoršilo, že upadla po epileptickom záchvate do kómy. Malý chlapček sa už pýtal na svet a lekári museli pristúpiť k ráznemu zákroku. Cisárskym rezom sa im podarilo minulý štvrtok úspešne porodiť zdravého chlapčeka.

Chlapček sa narodil zdravý
Zobraziť galériu (8)
Chlapček sa narodil zdravý  (Zdroj: FB)

Melissa bola počas pôrodu v kóme a dlhoočakávaného potomka ešte nevidela a je otázne, či sa ho vôbec dočká. Plánujú ju previesť do rehabilitačného centra, kde očakávajú jej prebratie. Isté však nie je nič. Medzitým jej manžel vytvoril internetové konto, kam môžu ľudia prispievať na jej zdravotnú starostlivosť.

Šťastný otecko
Zobraziť galériu (8)
Šťastný otecko  (Zdroj: FB)

Brian Lande, jej manžel, plánoval vyzbierať 100-tisíc dolárov. V týchto chvíľach je na konte 95-tisíc. Za pár dní im prispievatelia neskutočne pomohli.

„Strašne sa bála, že neuvidí svoje dieťatko, pretože sa jej niečo stane a už nikdy nebude schopná ho držať v rukách a byť z nej matka,“ spomínal Brian na pocity svojej ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu