Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Belohorcová chce byť opäť sexi: Dva mesiace po pôrode FOTO iba v plavkách!

Zuzana Belohorcová nosila ešte pred dvoma mesiacmi riadne tehotenské bruško (vľavo). Dnes sa pýši už takouto postavičkou. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová nosila ešte pred dvoma mesiacmi riadne tehotenské bruško (vľavo). Dnes sa pýši už takouto postavičkou.

MIAMI – Poctivo na sebe pracuje! Od pôrodu Zuzany Belohorcovej (37) ubehli zhruba dva mesiace. A zdá sa, že tehotenstvo zanechalo na postave dvojnásobnej mamičky len minimálne stopy. Potvrdzujú to fotografie, na ktorých pózuje blondínka iba v plavkách.

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová vždy patrila k ženám s dobrou postavou. V súčasnosti sa netají  tým, že by sa rada vrátila k svojej predpôrodnej váhe. A zdá sa, že je na najlepšej ceste. Odo dňa, kedy priviedla na svet synčeka Nevia, ubehli iba dva mesiace a blondínka sa potrebuje zbaviť už len troch kíl.

„Teraz to išlo všetko dole akosi rýchlejšie. Rovnako ako samotný pôrod,” prezradila pre portál Super.cz dvojnásobná mamička. Do tvarovania postavy sa vrhla hneď po skončení šestonedelia a pod dohľadom odborníka. „Cvičíme pod holým nebom v parku. Kúsok od miesta, kde žijeme,” dodala Zuzana, ktorej prišli s deťmi pomôcť za veľkú mláku aj jej rodičia.

Popri téme cvičenia Belohorcová neopomenula ani synčeka Nevia. „Rastie ako z vody. A aj keď som niekedy nevyspatá, tak si užívam každý moment, každú chvíľu strávenú s ním. Uvedomujem si, že sa ani nenazdám, a už bude chodiť,” uzavrela šťastná mamička.

Zuzana Belohrocová sa dva mesiace po pôrode pýši takouto postavičkou.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohrocová sa dva mesiace po pôrode pýši takouto postavičkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu