Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Belohorcovej telo už nie je to, čo bývalo: Akú chce Zuza plastiku?

Zuzana Belohorcová kedysi a dnes. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová kedysi a dnes.

MIAMI - Už nie sú dokonalé! Zuzana Belohorcová (38) v decembri porodila syna Nevia. Dojčenie v poradí druhého dieťaťa sa však podpísalo na jej prednostiach. Blondínka sa svojimi prirodzenými trojkami vždy pýšila, teraz však už s nimi úplne spokojná nie je. Zvažuje preto plastickú úpravu.

Zuzana Belohorcová vstúpila do tohto roka už ako dvojnásobná matka. Jej syn Nevio bude mať za chvíľu pol roka a exmoderátorka má z neho veľkú radosť. Zároveň však v súvislosti s tehotenstvom a dojčením rieši aj menší problém. 

Blondínka bola vždy známa aj vďaka svojim prirodzene veľkým prsiam, ktoré často vystavovala na obdiv. Aktuálne má však pocit, že jej vnady už nie sú také dokonalé ako kedysi. Ako zistil týždenník Plus 7 dní, Zuzana preto zvažuje návštevu plastického chirurga. „Netúžim robiť zo seba sexbombu, ale po dvoch deťoch a vekom už moje prsia nie sú stopercentné. Tu to nie je nič netradičné. Skoro každá druhá dievčina má v USA upravené prsia,” povedala k svojmu rozhodnutiu Belohorcová. 

Otázkou je, či rozmýšľa iba o podvihnutí a spevnení svojich predností, alebo si rovno nechá urobiť silikóny. Blondínku sme v tejto súvislosti oslovili, no zatiaľ sa nám k svojmu plánu bližšie nevyjadrila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu