Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zdrvujúca správa pre Zuzanu Belohorcovú: Tragická smrť jej lásky (†42)!

Malcol Lloyd mal so Slovenskom nielen obchodné vzťahy. V minulosti ho očarila Zuzana Belohorcová, s ktorou tvorili pár. Zobraziť galériu (9)
Malcol Lloyd mal so Slovenskom nielen obchodné vzťahy. V minulosti ho očarila Zuzana Belohorcová, s ktorou tvorili pár.

MIAMI - Doplatil na rýchlosť! Koncom minulého týždňa v USA zahynul pri tragickej autonehode Malcolm Lloyd (†42). Lekár a zároveň podnikateľ bol spojený aj so Slovenskom. Pred desiatimi rokmi práve u nás našiel vhodný liehovar, kde vytvoril spolu s obchodnými partnermi exkluzívnu vodku pre vývoz do Ameriky. Popritom ho očarila aj Zuzana Belohorcová (38), s ktorou začal tvoriť pár. Hoci sa neskôr rozišli a obaja si založili vlastné rodiny, v kontakte boli až do jeho nešťastnej smrti. Smúti za ním nielen známa plavovláska, ale aj manželka a dve deti.

Alkohol a žena! Práve tieto dve veci zaujali Američana Malcolma LLoyda, keď prišiel na Slovensko. Začal tu vyrábať luxusnú vodku, ktorú vyvážal do svojej krajiny. Okrem toho spoznal aj Zuzanu Belohorcovú. S vnadnou blondínkou sa podľa našich informácií spoznal cez Gabrielu Drobovú. Práve ona totiž bola v tom čase manželkou Juraja Drobu, ktorý bol podnikateľovým obchodným partnerom. 

Zuzana doslova očarila Malcolma. A ani on jej nebol ľahostajný. Istú dobu spolu randili. Lloyd prišiel na Slovensko v lete 2004 a v tom čase sa s Belohorcovej menom nespájal žiadny muž. Vzťah s Američanom dokázala utajiť, ale jej silvestrovské vítanie roku 2005 v USA teraz vyznieva v inom svetle.

So sympatickým podnikateľom sa bývalá moderátorka nerozišla v zlom. Hoci ich vzťah skrachoval, stretávali sa naďalej ako priatelia. Každý z nich mal však vlastnú rodinu. V kontakte boli až do Malcolmovej smrti. Tá prišla vo štvrtok skoro ráno v luxusnom športovom aute, ktorého vodičom bol 53-ročný šofér z Miami.

Vozidlo v rýchlosti nad 160 km/h narazilo v noci okolo 2.50 východného času do SUV, ktoré zastalo na križovatke na červenú. „Stalo sa to na rušnej ulici a nezabúdajte, Miami Beach nikdy nespí,” povedal k nehode hovorca polície Boby Hernandez. Doktor a neskorší podnikateľ, známy ako Dr. Vodka, zomrel okamžite na mieste spolujazdca. Obaja šoféri boli prijatí do nemocnice v kritickom, ale stabilizovanom stave. 

Topky.sk sa snažili spojiť aj s bývalou moderátorkou. Zuzana však mala vypnutý telefón a na naše otázky nereagovala. 

Expriateľ Zuzany Belohorcovej zomrel v tomto aute.
Zobraziť galériu (9)
Expriateľ Zuzany Belohorcovej zomrel v tomto aute.

Read more here: http://www.miamiherald.com/2014/04/24/4077783/deadly-crash-shuts-down-stretch.html#storylink=cpy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu