Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Diana Mórová ako ste ju ešte nevideli: Svadba v netradičných šatách!

Takto vyzerá Diana Mórová v netradičných svadobných šatách. Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Diana Mórová v netradičných svadobných šatách.

BRATISLAVA – Spravili z nej nevestu! Diana Mórová (43) stvárňuje v jojkárskom seriáli Panelák psychologičku Ivanu Švehlovú, ktorú sa tvorcovia rozhodli v dnešnej časti vydať. Pri tej príležitosti si herečka obliekla svadobné šaty, čo je v jej prípade raritou. Nešlo však o snehobielu klasiku, na akú sme u žien pred oltárom zvyknutí. Herečkine šaty totiž pripomínali skôr plesovú róbu.

Ďalšia svadba! Jojkársky seriál Panelák aktuálne žije ďalšou veľkou oslavou. Po tom, čo sa nedávno oženil mafián Maslák stvárnený Jánom Koleníkom, prežila pred kamerami svoj veľký deň  vďaka úlohe psychologičky Ivany Švehlovej aj herečka Diana Mórová. Svoje „áno“ povedala gynekológovi Tiborovi Fábrymu, ktorého hrá Marko Igonda.

Ako nám umelkyňa v súvislosti so seriálovou svadbou prezradila, úlohu nevesty si už v minulosti vyskúšala. Keďže to ale bolo pred zhruba dvadsiatimi troma rokmi, pamätá si to zrejme len málokto. „My herečky to samozrejme berieme ako prácu. Keďže vďaka tým svadobným šatám ide aj o módnu záležitosť, tak sa na to celkom tešíme,” povedala nám Diana, keď sme ju oslovili.

Tvorcovia vybrali Mórovej elegantnú róbu, ktorá pochádza z najnovšej európskej kolekcie. „Šaty boli pekné. Ivane Švehlovej sa hodili, ja by som si ale v reálnom živote asi vybrala niečo iné,” reagovala herečka na otázku, ako sa vo svojom svadobnom outfite cítila.

Keďže je v skutočnom živote Diana Mórová slobodná, chceli sme vedieť, či ju uzavretie manželstva neláka. „Mám 43 rokov a doposiaľ som o svadbe neuvažovala. Neviem, či v päťdesiatke prehodím výhybku, ale ako sa hovorí, nikdy nehovor nikdy,” uzavrela s úsmevom.

Diana Mórová si vďaka úlohe Ivany Švehlovej vyskúšala, aké to je byť nevestou.
Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová si vďaka úlohe Ivany Švehlovej vyskúšala, aké to je byť nevestou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu