Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mirka Partlová vystrašila divákov: Chudne, chradne, vyzerá hrozne!

Mirka Partlová má v porovnaní s minulosťou užšiu tvár, chudšie ruky a o nejaké to kilo menej. Zobraziť galériu (9)
Mirka Partlová má v porovnaní s minulosťou užšiu tvár, chudšie ruky a o nejaké to kilo menej.

BRATISLAVA – Je v poriadku?! Mirka Partlová (28) nikdy nepatrila k ženám typu krv a mlieko - odnepamäti mala štíhlu postavu. Viacerí diváci jojkárského seriálu Panelák sa však v týchto dňoch strachujú o zdravie sympatickej blondínky. Zdá sa im totiž až príliš pochudnutá. Ako na tieto obavy reaguje samotná herečka?!

Neodmysliteľnou súčasťou jojkárského Paneláku je aj Mirka Partlová, ktorá v seriáli stvárňuje barmanku Angie. Mladá herečka účinkuje v projekte už niekoľko rokov a medzi divákmi si našla množstvo fanúšikov. Viacerým z nich však v súčasnosti spôsobuje pohľad na blondínku starosti.

Niektorí priaznivci seriálu sa totiž zhodujú na tom, že Mirka v poslednej dobe akosi pochudla. „Panelák pozerám už roky a musím povedať, že momentálne vyzeráš hrozne. Vychudnutá, prepadnutá tvár, jednoducho mám pocit, že ak pohneš rúčkou, zlomí sa ti. Odev na tebe visí. Boli časy, keď si bola krásna a atraktívna žena. Čo sa s tebou deje?” prihovárala sa seriálovej Angie na facebookovej stránke Paneláku jedna z diváčok. „Robte s ňou niečo. Veď chudne, chradne. A taká kočka to bola. Pomaly sa stráca,” pridáva sa ďalšia.

Mirku sme preto oslovili s otázkou, ako tieto obavy divákov vníma. „Na toto vám neviem odpovedať. Veď človek vyzerá tak, ako sa cíti. A ja sa cítim dobre. Je to moja súkromná vec,” reagovala pre topky.sk blondínka. „Nevážim sa a vždy som nosila voľné oblečenie. Som zdravá, nemám žiadne problémy. Všetko je v poriadku,” dodala herečka, ktorá nemá pocit, že by nejako výrazne schudla. Ako to vidíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu