Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácka farmárka Božka Candráková chcela byť sexi, no je vulgárna

Božka Candráková zrejme nevie odhadnúť hranicu medzi tým, čo je sexi a čo vulgárne. Tieto zábery sú toho dôkazom. Zobraziť galériu (7)
Božka Candráková zrejme nevie odhadnúť hranicu medzi tým, čo je sexi a čo vulgárne. Tieto zábery sú toho dôkazom.

BRATISLAVA – Neodhadla to! Hranica medzi vkusom a nevkusom je často veľmi tenká. Potvrdzuje to napríklad aj pohľad na fotografie markizáckej farmárky Boženy Candrákovej (34). Peroxidová blondínka chcela priaznivcov na sociálnej sieti potešiť pohľadom na svoje krivky. S nohami dokorán a vo vyzývavých pózach však pripomína skôr ostrieľanú striptérku než šarmantnú krásku.

Peroxidové vlasy, vysoké podpätky a provokatívne oufity! To sú zbrane, ktorými bývalá markizácka farmárka Božka Candráková púta pozornosť na každom kroku. Spoločne s ostatnými kolegami z reality šou totiž behá po diskotékach v rôznych slovenských mestách. Súčasťou týchto výjazdov je aj fotodokumentácia, ktorou sa hviezdy z ľudu pýšia na sociálnej sieti.

Pri pohľade na niektoré zo záberov by však ale bolo lepšie, keby zostali nepublikované. Candráková, ktorá sa stará o deti svojej nebohej sestry, sa na nich totiž prezentuje v nie príliš lichotivom svetle. Blondínka pripomínajúca bábiku Barbie pózuje napríklad s nohami dokorán či v iných lascívnych pózach. Chvíľkami sa zdá, akoby takýmto spôsobom chcela upútať tvorcov pánskeho magazínu. Na jeho stránkach by sa rozhodne nestratila...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu