Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nenávisť a vyhrážky vypadnutej farmárky Barbie: Keď vyjdeš von, podám si ťa!

Božena Candráková si plánuje vybaviť účty s nenávidenou Janou Hrmovou (v pozadí). Zobraziť galériu (11)
Božena Candráková si plánuje vybaviť účty s nenávidenou Janou Hrmovou (v pozadí).

BRATISLAVA - Sklamanie! Božena Candráková (34) na Farme bojovala za lepšiu budúcnosť detí svojej zosnulej sestry. S vidinou 50 tisíc eur sa však po sobotnom dueli musela rozlúčiť. Na dianie na statku ale nehodlá tak skoro zabudnúť. S nenávidenou konkurentkou Janou Hrmovou (19) si plánuje vybaviť účty... Možno aj ručne-stručne.

Farmárka týždňa dosiahla svoje! Jana Hrmová počas uplynulých dní neustále opakovala, že sa chce zbaviť Boženy Candrákovej. Tá sa v sobotu stretla v dueli s o 15-rokov mladšou Veronikou Pavlíkovou.

Moderátorka Kveta Horváthová najprv preverila vedomosti oboch súťažiacich. Blonďavej Barbie sa nezadarilo a osudnou sa jej stala jedna nesprávna odpoveď. Česť si mohla zachrániť v takzvanom hákovaní.

Obidve duelantky bojovali v tričkách s výstrihom, akoby ani nešlo o silovú, ale sexi diciplínu. Prsia nakoniec von nevypadli, ale Božena áno. A zostali jej len oči pre plač. Sen o tom, že vďaka Farme finančne zabezpečí deti svojej zosnulej sestry, sa rozplynul. „Ja som ale človek, ktorý nepadá, aj keď prehrá. Budem určite ďalej pracovať a spravím všetko pre to, aby sa mali decká dobre,” povedala Candráková tesne po skončení duelu.

Nadhľad si však nezachovala, keď prišla reč na Janu Hrmovú. Svojej nepriateľke mieni ešte „osladiť” život. „Janu so mnou určite čaká duel vonku. Veľmi sa teším na to, keď sa vonku spolu stretneme. Asi budú poháre lietať,” odkázala nenávidenej tmavovláske.

VIDEO: Pocity Boženy Candrákovej po odchode z Farmy.

Farmárka Candráková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu