Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto ste v televízii nevideli: Vášnivé chvíle v zákulisí markizáckej Farmy!

V zákulisí veľkého finále markizáckej Farmy to iskrilo. Zobraziť galériu (12)
V zákulisí veľkého finále markizáckej Farmy to iskrilo. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Lietali bozky! V nedeľu sa rozhodlo o absolútnom víťazovi markizáckej reality šou Farma. Po dlhých 14-týždňoch strávených v drsných podmienkach opusteného statku si 50 000€ odniesol Pavol Styk (20). Ten získal okrem peňazí aj srdce kolegyne Veroniky Pavlíkovej (19), ktorá svojho milého počas finálového večera zahŕňala horúcimi pusinkami. No títo zaľúbenci neboli jediní, medzi ktorými to pri nakrúcaní iskrilo. V zákulisí projektu sa totiž na seba „vrhli“ aj Šárka Racová (40) a Štefan Vojtek (28).

Nedeľňajší večer patril veľkému finále markizáckej reality šou Farma. V poslednom dueli sa stretli Božena Candráková a Pavol Styk. Hoci spočiatku išlo o vyrovnaný súboj, divácke hlasovanie a šikovne zvládnutá posledná disciplína rozhodli o tom, že 50 000€ si odniesol 20-ročný rodák z Oraviec. Dlhé týždne strávené mimo civilizácie tak pracovitému Pacovi nepriniesli iba lásku Veroniky Pavlíkovej, ale aj rozprávkovú výhru.

Na televíznych obrazovkách však diváci nemali možnosť vidieť z nedeľného duelu úplne všetko. V zákulisí priameho prenosu to totiž poriadne iskrilo. Náklonnosť si prejavovali hneď viacerí farmári. Okrem čerstvo zamilovanej dvojice sa na statku zjavne blížili aj Šárka Racová a Štefan Vojtek. Dokazuje to záber, ktorý vznikol tesne pred začiatkom finále. Vydatá mamička dvoch detí sa na ňom nežne túli k bývalému superstaristovi. Aj pusa, ktorú sa chystala svojmu kolegovi dať, vyzerala, akoby mali k sebe naozaj blízko. Celé to pôsobilo, že na statku vznikol ďalší párik, no nie je to celkom tak. Išlo totiž iba o recesiu.

Na druhej strane usilovný Paco a jeho milovaná Veronika nič hrať nemuseli. Hrdličky si totiž hrkútali pri každej možnej príležitosti a zahŕňali sa horúcimi bozkami. Možno aj toto sympatickému atlétovi dopomohlo k vytúženému víťazstvu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu