Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Krásna Barbie z Farmy v plavkách: V 34-ke ženské zbrane dvadsiatky!

Božena Candráková sa v 34-rokoch môže pochváliť telom dvadsiatky. Zobraziť galériu (7)
Božena Candráková sa v 34-rokoch môže pochváliť telom dvadsiatky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Wau, to je ale kočka! Bláznivá rodáčka zo Senice vie, ako zaujať. Božena Candráková (34) z markizáckej reality šou Farma sa v aktuálnych častiach premáva po statku v žltých plavkách. A rozhodne sa je na čo pozerať. Útla blondínka sa totiž môže aj v 34-ke pochváliť postavičkou, ktorú by jej závideli niektoré dvadsiatky.

Tohtoročné leto na Slovensku pripomínalo počasie v tropických krajinách. Ortuť teplomerov sa šplhala k štyridsiatke a na slnku sa nedalo vydržať. No pravidlá markizáckej reality šou Farma sú neúprosné a súťažiaci museli aj v takýchto podmienkach tvrdo pracovať. Finalisti preto vymýšľali všemožné spôsoby, ako sa v horúčavách schladiť. 34-ročná Božena Candráková to vyriešila po svojom.

Čierne gumáky, úsporné bikiny a veľký slamený klobúk. Takto bláznivá Záhoráčka vybehla na pole. Teplo ju už síce netrápilo, no rozhodne sa bolo na čo pozerať. V žltých plavkách totiž predviedla postavičku ako lusk, ktorou by pokojne mohla konkurovať svojej o 15-rokov mladšej súperke Jane Hrmovej. A zjavne si to myslel aj mladučký Pavol Styk, ktorý z blondínky po celý čas neodtrhol oči.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu