Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásky z rodu Lajčákovcov: Jarka ako šelmička, dcéra nežná sexica!

Jarmila Lajčáková-Hargašová pútala pozornosť topom s leopardím vzorom. Jej dcéra Vanesa odhalenými nohami. Zobraziť galériu (17)
Jarmila Lajčáková-Hargašová pútala pozornosť topom s leopardím vzorom. Jej dcéra Vanesa odhalenými nohami.

BRATISLAVA - Aká matka, taká Katka! Nie je žiadnym tajomstvom, že z dcéry Jarmily Lajčákovej-Hargašovej (46) – Vanesy (20) je už dospelá a krásna žena. Nešlo ju prehliadnuť ani na nedávnej módnej prehliadke, kde svojím sexepílom mohla konkurovať aj modelkám. Moderátorka verejnoprávnej televízie okrem peknej dcéry zaujala aj na jej pomery celkom nezvyklým výberom oblečenia. V blúzke s potlačou leoparda bola za šelmičku.

Hovorí sa, že krásna žena je ozdobou muža. Diplomat Miroslav Lajčák má tých okrás hneď niekoľko. Keď sa nedávno objavil v spoločnosti na módnej šou návrhárky Lýdie Eckhardt, závidel mu zrejme nejeden chlap. Po jeho boku totiž žiarila nielen manželka Jarmila, ale aj pekné dcéry.

Zatiaľ čo moderátorka s mladšou Larou sa predviedli aj na móle, dvadsaťročná Vanesa sedela medzi divákmi. Pri pohľade na ňu by však snáď každý uznal, že by medzi manekýnky rýchlo zapadla. V nežne pôsobiacich šatách totiž sympatická plavovláska vyzerala ako víla a krátka sukňa šiat odhaľovala jej tvarované nohy.

Jarmila pre zmenu na romantický outfit náladu zrejme nemala. Na následnej recepcii sa totiž ukázala v tope s leopardím vzorom, ktorý z nej vyčaril šelmičku. Vzhľadom na to, že moderátorka preferuje skôr konzervatívnejšie kúsky oblečenia, touto voľbou viacerých prítomných hostí prekvapila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu