Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexi dcéra slovenskej moderátorky modelkou: Zdedila krásu po mame?

Podobnosť Vanesy Hargašovej a jej mamy Jarmily je až zarážajúca. Zobraziť galériu (7)
Podobnosť Vanesy Hargašovej a jej mamy Jarmily je až zarážajúca. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Už to dávno nie je malé dievčatko! Moderátorka verejnoprávnej televízie Jarmila Lajčáková-Hargašová (47) musí byť na svoje dcérky naozaj pyšná. Rastú totiž do krásy. Niet preto divu, že bolo len otázkou času, kedy okúsia aj svet modelingu. Staršia Vanesa (21) má svoju premiéru na predvádzacom móle už za sebou. Tak čo hovoríte, zdedila prirodzenú krásu po mame?

Jablko nepadlo ďaleko od stromu. Moderátorka verejnoprávnej televízie Jarmila Lajčáková-Hargašová sa na módnych prehliadkach známych slovenských návrhárok objavuje v úlohe manekýnky takmer pravidelne. No nedávno do sveta modelingu zasvätila aj svoju 21-ročnú dcérku Vanesu. Tá sa totiž po móle prešla spoločne s ňou.

A rozhodne sa bolo na čo pozerať. Staršia z dcér známej Slovenky totiž vyslovene rastie do krásy. No hoci by sa sympatická plavovláska pokojne uživila aj ako manekýnka, jej mama tvrdí, že to nie je nič pre ňu. „Vanesu modeling nikdy nelákal. Keď bola malá, tak za čokoládu zopárkrát predvádzala detskú módu. No keďže som už moderovala nejednu módnu šou a ona chodila so mnou, mala možnosť vidieť aj odvrátenú stranu tejto práce,“ povedala pred časom pre topky.sk Lajčáková-Hargašová. Ale ktovie, možno sa mladej študentke predvádzanie módnych kúskov po tejto skúsenosti zapáčilo.

Jarmila Lajčáková-Hargašová sa v úlohe modelky predstavila spoločne so svojou dcérou Vanesou.
Zobraziť galériu (7)
Jarmila Lajčáková-Hargašová sa v úlohe modelky predstavila spoločne so svojou dcérou Vanesou.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu