Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Navarte si úspech podľa uznávanej návrhárky Lýdie Eckhardt

Navarte si úspech podľa uznávanej návrhárky Lýdie Eckhardt Zobraziť galériu (6)
Navarte si úspech podľa uznávanej návrhárky Lýdie Eckhardt

Vedeli ste, že uznávaná módna návrhárka Lýdia Eckhardt nie je len úspešnou podnikateľkou, ale i manželkou a matkou, ktorá napriek svojmu pracovnému vyťaženiu zvláda aj úlohu vždy dokonale upravenej, dobre naladenej hostiteľky? Zaujíma vás, ako to robí?

O svoj recept na úspech (nielen) v kuchyni sa s vami podelí vo svojej PRVEJ KNIHE PRE VŠETKY MODERNÉ ŽENY pod názvom „NAVARME SI ÚSPECH“, ktorá má slúžiť najmä ako chutná inšpirácia pre všetky večne zaneprázdnené, pracujúce matky a manželky. Nájdete tu viac ako 85 zdravých a rýchlych receptov, doplnených o autorkin vtipný komentár. Konečne sa dozviete, ako rýchlo a najmä chutne navariť, a zároveň byť vždy štýlová a plná energie! A v čom tkvie osobný recept a návod na úspech prvej dámy slovenskej módnej scény? Aj to sa dozviete v jej prvej knihe, ktorú pre vás s láskou „navarila“ pod vianočný stromček. My ženy si predsa musíme pomáhať. A zaslúžime si, aby naše úsilie a snahu, ktorú dennodenne vynakladáme (nielen) v kuchyni, občas niekto ocenil...

INFORMÁCIE O AUTORKE                                                               

Uznávaná módna návrhárka Lýdia Eckhardt len nedávno oslávila päťdesiatku. Napriek tomu táto očarujúca žena s veľkým srdcom a charizmou vyzerá lepšie ako pred rokmi, kedy rozbiehala svoj vlastný módny salón v Bratislave. Ako to robí? Hoci pravidelne cvičí a je vždy dokonale upravená, skutočné tajomstvo jej krásy a mladistvého vyžarovania je ukryté niekde úplne inde. V jej vnútri. Neustále sa usmieva, pretože, ako sama hovorí, šťastie je o vnútornom pocite. A má ešte jeden, vlastný recept na úspech – s láskou a najmä mimoriadne dobre varí. O jej ZDRAVÉ, RÝCHLE A CHUTNÉ RECEPTY je veľký záujem nielen medzi klientkami jej módneho salónu, ale svojim kulinárskym umením pravidelne prispieva aj do kuchárskych rubrík lifestylových magazínov. Ako s úsmevom a prehľadom zvláda úlohu úspešnej módnej návrhárky, matky, manželky, ale i vždy dokonale upravenej a dobre naladenej hostiteľky vám Lýdia Eckhardt prezradí vo svojej prvej knihe receptov, určenej všetkým moderným ženám „NAVARME SI ÚSPECH“.

Kniha Navarme si úspech sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu