Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hargašová vo verejnoprávnej televízii: Už kvôli nej padla prvá hlava!

Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová sa v júni vrátila na obrazovky RTVS. Aktuálne moderuje športové Góly-body-sekundy. Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová sa v júni vrátila na obrazovky RTVS. Aktuálne moderuje športové Góly-body-sekundy. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA – Jarmila Lajčáková-Hagašová (46) sa po dlhšej prestávke vrátila na obrazovky verejnoprávnej televízie. V Mlynskej Doline však nezasadla do spravodajského kresla tak, ako tomu bolo v minulosti. Vedenie ju obsadilo do Gólov-bodov-sekúnd. Tento krok však podľa našich informácií nepotešil kolegyňu Annu Repkovú-Gamratovú, ktorá sa už musela rozlúčiť s prácou v športovom oddelení.

Koncom roku 2010 odišla Jarmila Lajčáková-Hagašová spolu s manželom do Bruselu. Dôvod bol jednoduchý. Jej partner, politik Miroslav Lajčák, tam dostal lukratívny flek. Pred tromi mesiacmi sa však plavovláska vrátila späť do verejnoprávnej RTVS, kde dostala miesto moderátorky športových správ. Tým však vznikol problém. Ako sme si všimli, príchod dlhoročnej televíznej tváre nabúral pôvodný koncept.

Zmeny spojené s Hargašovej návratom do Mlynskej Doliny však nekončia. V súčasnosti sa totiž podľa našich informácií musela kvôli staršej kolegyni rozlúčiť so športovou redakciou moderátorka Anna Repková-Gamratová. Tá sa presúva na menej atraktívny post, konkrétne na miesto redaktorky spravodajstva. To znamená, že sa už nebude objavovať na pozícii moderátorky programu.

Verejnoprávna inštitúcia je s výkonmi Jarmily Lajšákovej-Hargašovej spokojná. „Vzájomná spolupráca splnila očakávania. Je profesionálna a je to nesporne prínos pre RTVS,povedala pre topky.sk hovorkyňa Dominika Šulková, ktorá sa tiež vyjadrila k odchodu Anny Repkovej-Gamratovej. Príčinou je podľa tvrdení RTVS to, že chcela získavať skúsenosti v zahraničnom spravodajstve. „Keďže okrem štúdia masmediálnej komunikácie ukončila aj štúdium medzinárodných vzťahov, jej prechod je logickým krokom vpred,dodala, pričom vraj jej odchod na iné oddelenie nesúvisí s Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu