Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Strhaná tvár, šaty vyťahané, to snad není Popelka, probůh pane!

Libuše Šafránková sa za 40 rokov naozaj zmenila. Zobraziť galériu (6)
Libuše Šafránková sa za 40 rokov naozaj zmenila. (Zdroj: profimedia.sk/Filmové studio Barrandov / DEFA)

PRAHA - Čo sa to s ňou stalo?! Aj dnes sa nájde mnoho ľudí, ktorí Libušu Šafránkovú (60) nenazvú inak ako Popoluška. Pred dlhými 40-rokmi si totiž obľúbená česká herečka získala divákov ako skromná dievčina, ktorá sa napokon vydala za princa. Odvtedy však ubehla veľmi dlhá doba a čas sa na vizáži pôvabnej umelkyne podpísal. Svedčia o tom aj jej aktuálne zábery. Na fotografiách z nedávnej spoločenskej akcie je strhaná, s veľkými kruhmi pod očami a v neforemnom oblečení.

Šaty s vlečkou, stříbrem vyšívané, ale princezna to není, jasný pane!  Vianoce bez obľúbenej českej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku si vie predstaviť už iba málokto. Za to dlhé obdobie, čo sa objavuje na televíznych obrazovkách, sa totiž stala neodmysliteľnou súčasťou sviatkov. Od nakrúcania ubehlo už neuveriteľných 40 rokov. A o tom, že čas skutočne letí, svedčia aj najnovšie fotky hlavnej hviezdy Libuše Šafránkovej.

Najznámejšia predstaviteľka pôvabných princezien sa pred pár dňami objavila v spoločnosti a svojím výzorom mnohých zaskočila. Tvár mala strhanú a pod očami sa jej rysovali neprehliadnuteľné tmavé kruhy. Keď k tomu pridáme voľné sako a šál obtočený okolo krku, krásnu Popolušku táto šesťdesiatnička rozhodne nepripomínala. Nuž, aj princezničky starnú...

Libuša Šafránková sa pred pár dňami objavila v spoločnosti. Takto aktuálne vyzerá.
Zobraziť galériu (6)
Libuša Šafránková sa pred pár dňami objavila v spoločnosti. Takto aktuálne vyzerá.  (Zdroj: profimedia.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu