Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vážny stav obľúbenej Popelky Šafránkovej: Hrozná diagnóza!

Libuše Šafránková sa musí podrobiť operácii. Zobraziť galériu (4)
Libuše Šafránková sa musí podrobiť operácii.

PRAHA - Zlé správy! Libuše Šafránková (61) je obľúbená hlavne vďaka dávnej úlohe vo filme Tři oříšky pro Popelku. Teraz sú však jej fanúšikovia v obavách. Herečku totiž trápi chrípka, no tým jej zdravotné problémy nekončia. Po vyzdravení by sa mala ešte podrobiť operácii. Príčinou má byť nádor na pľúcach.

Herečka Libuše Šafránková zostane v pamäti  českého aj slovenského národa navždy zapísaná ako obľúbená Popelka. Fanúšikovia filmu aj samotnej herečky sú preto vždy znepokojení, keď sa objavia informácie o jej zdravotných problémoch. Vyzerá to však tak, že momentálne majú opäť dôvod na obavy. 

Podľa informácií českého týždenníka Sedmička by sa totiž umelkyňa mala čoskoro podrobiť operácii. Zdroj zo zdravotníckeho zariadenia tvrdí, že má nádor na pľúcach. Našťastie ale podľa všetkého nejde o vážny rakovinotvorný typ. Termín zákroku sa však zatiaľ odsúva kvôli aktuálnemu ochoreniu Šafránkovej. „Kto vám to povedal?” reagovala na otázky ohľadom plánovanej hospitalizácie. „Vy mi nechcete nič povedať, tak vám tiež nič nepoviem. Mám chrípku. To je všetko, čo vám poviem,” uzavrela Libuše rozhovor s redaktorom spomínaného magazínu. Snáď čoskoro vyzdravie a prekoná všetky komplikácie. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu