Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Takto sa pred pár dňami túlili, dnes šokujú rozvodom: Jackuliakovi z Búrlivého vína krachuje manželstvo

Ján Jackuliak a jeho manželka Jitka začiatkom októbra v spoločnosti. Vyzerali ako zamilovaná dvojica. Zobraziť galériu (7)
Ján Jackuliak a jeho manželka Jitka začiatkom októbra v spoločnosti. Vyzerali ako zamilovaná dvojica.

BRATISLAVA – Koniec lásky! Ján Jackuliak (35), ktorý účinkuje v markizáckom seriáli Búrlivé víno, prežíva v súkromí náročné chvíle. Po zhruba dva a pol roku mu totiž krachuje manželstvo s mladou českou herečkou Jitkou (26). Zaujímavé je, že hoci ich zväzkom otriasa kríza, pred pár dňami sa objavili bok po boku v spoločnosti a tvárili sa ako čerstvo zamilovaná dvojica.

Osudová?! Začiatkom októbra bol do slovenských kín uvedený film Kandidát, v ktorom sa objavil aj herec Ján Jackuliak. Ten prišiel na slávnostnú premiéru v sprievode svojej manželky Jitky, ktorá žije v Českej republike. Dvojica sa od seba takmer nepohla, nechýbali dokonca ani verejné prejavy nežností. Navonok pôsobili manželia ako harmonický a dokonale šťastný pár.

Aktuálne však na verejnosť prenikla informácia, že v domácnosti hereckého páru sa schyľuje k rozvodu. Problémy vo zväzku potvrdil aj samotný herec. „Ťažko sa o tom hovorí. Jednoducho nás pracovné cesty trošku rozdelili a prestali sme si rozumieť,” povedal nám herec, ktorý zároveň vylúčil, žeby ich vzťah narušila nejaká tretia osoba. „Určite som pracoval na tom, aby sme to zachránili. Obaja sme sa snažili. Ale chce to čas, čas lieči a netreba tlačiť na pílu,” dodal. 

Jackuliak pritom ešte donedávna hovoril o svojej manželke Jitke ako o osudovej žene. „Neskutočne mi pomohla. Veľmi mi zmenila život a preto ju uctievam,” poznamenala v rozhovore pre markizácky Reflex seriálový Igor Oravec. So sympatickou brunetkou sa spoznal prostredníctvom sociálnej siete v čase, keď sa údajne pohrával so satanizmom a čiernou mágiou. Svoj zväzok spečatila dvojica manželstvom zhruba po pol roku randenia v marci 2011.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu