Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Bolesť hviezdy Búrlivého vína: Trpký rozchod v súkromí a televízny koniec?!

Ján Jackuliak nemá zrovna dôvod na úsmev. Zobraziť galériu (6)
Ján Jackuliak nemá zrovna dôvod na úsmev.

BRATISLAVA - Nepríjemné chvíle! Ján Jackuliak (35), ktorý sa do povedomia širokej verejnosti dostal najmä vďaka seriálu Búrlivé víno, prechádza v týchto dňoch skutočne náročným obdobím. A zdá sa, že za jeho trápením stojí hneď niekoľko faktorov. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, už po troch krátkych mesiacoch vzťahu s mladučkou Martinou (22) to vraj ide dolu vodou. To však nie je jediný problém. Ružovo to nevyzerá ani s jeho televíznou kariérou.

Ján Jackuliak je dobre známy aj svojou večne pozitívnou náladou a širokým úsmevom. No ten sa mu z tváre v poslednom období akosi vytráca. Herec totiž v týchto dňoch prechádza skutočne náročným obdobím. Za jeho trápením vraj stojí hneď niekoľko dôvodov. Azda tým najvážnejším má byť fakt, že jeho trojmesačný vzťah s mladučkou Martinou krachuje. Viacerí ľudia sa vraj na nedávnej spoločenskej udalosti stali svedkami ich ostrej výmeny názorov.

„Nie, nie, nie je to pravda,“ vyvracal informáciu o kríze samotný umelec. Dojem, že v jeho vzťahu nie je všetko v úplnom poriadku, navodzuje aj status, ktorý nedávno zverejnil na sociálnej sieti. „Za dobrotu ostanete len sám! A je to pravda! A ešte vás ohovoria...“ podelil sa Jackuliak na internete so svojím žiaľom. Akúkoľvek súvislosť príspevku s problémami vo vzťahu však rázne odmieta. „Nie, nemá to s tým nič spoločné,“ povedal pre topky.sk seriálový Igor, ktorý vzápätí záhadne dodal: „Túto otázku by ste mali smerovať na iné, vyššie miesta.

Jeho slová plné otáznikov však núkajú ďalšiu otázku - blíži sa teda jeho koniec v úspešnom seriáli? Odkedy sa totiž jeho kolegyňa Helena Krajčiová z Búrlivého vína vytratila kvôli materstvu, aj jeho je na obraze vidieť pomenej. Lepšie povedané skoro vôbec. Podľa našich informácií s ním však v Markíze naďalej rátajú. Ktovie, čo sa v skutočnosti za jeho trápením skrýva...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu