Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Surový útok na Jackuliaka z Búrlivého vína: Bitka, krádež, bezvedomie!

Ján Jackuliak prežíva momentálne náročné obdobie. Zobraziť galériu (7)
Ján Jackuliak prežíva momentálne náročné obdobie.

BRATISLAVA - Herec Ján Jackuliak (35), ktorý účinkuje v markizáckom seriáli Búrlivé víno, bojuje s bolesťami na nemocničnom lôžku. V sobotu večer sa totiž stal obeťou lúpežného prepadnutia. Skupinka štyroch neznámych mužov zaútočila na obľúbeného umelca, keď sa z divadla vracal k sebe domov. Po surovej bitke upadol do bezvedomia, od najhoršieho ho zachránila suseda.

Keď sa darí, tak sa darí... Známu vetu si zrejme v týchto dňoch dokola opakuje herec Ján Jackuliak. Nie je tomu totiž až tak dávno, čo sa rozviedol s Češkou Jitkou. A hoci spriaznenú dušu našiel v študentke Martine, ani tento vzťah nemal dlhú trvácnosť - nedávno sa rozišli. Navyše, včera sme vás na topkách informovali, že to s umelcom nevyzerá dobre ani v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Počas uplynulého víkendu sa k týmto problémom pridali ďalšie ťažkosti. 

Seriálový Igor Oravec totiž skončil v nemocnici. V sobotu večer ho pred jeho bytom prepadla skupinka neznámych mužov, ktorí ho surovo zbili a okradli. Skrvaveného a v bezvedomí ho vo výťahu našla až suseda. Jackuliak prišiel o mobil a takmer 500 eur. Utŕžil pri tom otras mozgu a niekoľko modrín.

Momentálne je umelec pod neustálym dohľadom odborníkov. „Muž má stredne ťažký úraz hlavy a ramena. Je hospitalizovaný v Nemocnici Staré Mesto. Lekári začali s liečbou. Cíti sa lepšie,” povedala nám Petra Stano Maťašovská, hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave. Ohľadom prípadu sme oslovili aj Krajské riaditeľstvo policajného zboru. „V tejto súvislosti sme neprijali žiadne oznámenie. Informáciu sme sa dnes dozvedeli z médií a vyhodnotili ju ako podnet, ktorý v súčasnosti preverujeme,” reagovala pre topky.sk hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Neskôr sa nám podarilo získať pár slov aj od samotného Jána. „Dostal som ranu a nič si nepamätám. Mám prasknutú lebku a vykĺbené rameno, ale čoskoro by som sa mal zotaviť a opäť nakrúcať,” verí v skoré prepustenie zo zdravotníckeho zariadenia herec ktorého už podľa našich informácií navštívili aj muži zákona. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu