Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jackuliak z Búrlivého vína oklamal celé Slovensko: Jano, prečo tie výmysly?!

Z Jána Jackuliaka sa vykľul klamár. Zobraziť galériu (4)
Z Jána Jackuliaka sa vykľul klamár.

BRATISLAVA – Klamár roka?! Jána Jackuliaka (35), ktorý účinkuje v markizáckom seriáli Búrlivé víno, ľutovalo v marci asi celé Slovensko. Herec totiž skončil v nemocnici po tom, čo ho podľa jeho vlastných slov napadla skupina výtržníkov. Vzápätí na to sa celou záležitosťou začali zaoberať aj muži zákona. Ich práca však vyšla navnivoč. Umelec si totiž surovú bitku a krádež vymyslel.

Herecké schopnosti predviedol aj mimo televíznych kamier! Ján Jackuliak skončil v marci tohto roka na nemocničnom lôžku. Príčinou bolo podľa jeho vlastných slov surové napadnutie štvoricou mladíkov. Skrvaveného herca našla po sobotňajšej noci v bezvedomí ležať vo výťahu až suseda. Herec tvrdil, že mu neznámi páchatelia ukradli mobil a hotovosť zhruba 500 eur.

Napriek tomu, že detaily bitky zneli hrozivo, Jackuliak mužom zákona útok nenahlásil. Keďže bol však prípad medializovaný, Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Bratislave ho začalo preverovať. No netrvalo dlho a nočná dráma seriálového Igora Oravca bola zrazu plná pochybností. Ukradnutý mobil totiž našli susedia, ktorí neskôr aj naznačovali, že herca nikto neprepadol, len sa poriadne opil.

Ako informuje aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní, k surovej bitke naozaj nedošlo. „Uznesením vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave III bolo dňa 31. 3. 2014 trestné stíhanie zastavené, nakoľko je nepochybné, že sa skutok nestal,” povedal pre spomínaný magazín hovorca bratislavskej prokuratúry Vladimír Javorský.

A hoci by sa mohlo zdať, že má Jackuliak na konte obrovský malér, za svoje klamstvá nebude nijako stíhaný. Polícia totiž začala konať až na základe medializovaných informácií, nie po podaní podnetu od herca. Ten si tak síce týmito klamstvami nezavaril u mužov zákona, no pošramotilo to jeho povesť u divákov. Takto si ich sympatie určite nezískal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu