Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Barbora Rakovská v reklame: Ukázala sexi krivky aj výstrih!

Bývalá moderátorka Barbora Rakovská vyzerá v kampani naozaj zvodne. Zobraziť galériu (8)
Bývalá moderátorka Barbora Rakovská vyzerá v kampani naozaj zvodne.

BRATISLAVA - Ako modelka! Barbora Rakovská (26) sa najnovšie zamilovala do farebných náramkov talianskej dizajnérskej firmy. A Slováci, ktorí prinášajú túto značku k nám, si práve ju vybrali za svoju tvár. Blondínka pózovala pred objektívom ako skutočná profesionálka. Na výsledných záberoch môže každý obdivovať jej sexi postavu či zvodný výstrih.

Wau! Najnovšie fotografie Barbory Rakovskej doslova vyrážajú dych. Hoci blondínka robí reklamu „iba” na náramky, zábery ju ukazujú v naozaj zvodnej podobe. Predviedla na nich svoju sexi postavu a nechala jemne nakuknúť aj do výstrihu. Napriek tomu, že blondínka sa modelingom neživí, výsledok naozaj stojí za to.

Pred fotením sa však príliš sebaisto necítila. „Vždy, keď mám takto pózovať, musím sa na to psychicky pripraviť,” prezradila nám Barbora. Nad touto ponukou však veľmi dlho nerozmýšľala. „Mne sa tie náramky veľmi páčia a majú aj detské kolekcie,” prezradila nám dôvod svojho nadšenia mamička Amie. Ako tiež podotkla, odvahu jej dodával aj fotograf Lukáš Kimlička, s ktorým sa jej pracovalo fantasticky.

Barbora Rakovská vyzerá v reklame na náramky úžasne.
Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská vyzerá v reklame na náramky úžasne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu