Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Wow, to je pohľad: Najkrajšia Slovenka predviedla opálené telo, Rakovská sexi nohy!

Barbora Rakovská sa môže pochváliť sexi nohami, Karolína Chomisteková v rafinovaných šatách predviedla opálené telo. Zobraziť galériu (20)
Barbora Rakovská sa môže pochváliť sexi nohami, Karolína Chomisteková v rafinovaných šatách predviedla opálené telo.

BRATISLAVA - Bolo na čo pozerať! Počas víkendu sa na bratislavských Zlatých pieskoch konala módna prehliadka, na ktorej nechýbali ani známe tváre. Hlavnou hviezdou bola Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková (20). Tá v rafinovaných šatách s prestrihmi ukázala, že si na nedávnej dovolenke poctivo opaľovala celé svoje telo. Na móle to ale pristalo aj moderátorke Barbore Rakovskej (28). Hoci nepatrí k vysokým kráskam, pohľad na jej nohy stál za to.

Jedna krajšia ako druhá! Medzi modelkami na víkendovej prehliadke zažiarila minuloročná misska Karolína Chomisteková. Ešte pred pár dňami sa vypekala na chorvátskom slniečku, a tak na jej opálenej pokožke predvádzané oblečenie naozaj vyniklo. 

Najviac zaujala vďaka minišatám, ktorým nechýbal sexi detail v podobe rafinovaných prestrihov. Cez ne tiež vykúkala dohneda sfarbená koža. Podľa našich informácií sa tmavovláska v zahraničí nebránila ani slneniu bez vrchného dielu plaviek, a tak je bielych miest na jej tele naozaj málo. 

Sexepíl sa však nedal uprieť ani moderátorke Barbore Rakovskej. Hoci nemala žiaden dráždivý model, vďaka takzvanej dolly sukni odhalila svoje nohy. Jej štíhle a opálené končatiny naozaj stáli za pohľad. Aj keď blondínke na výšku nejaké centimetre chýbajú, na móle jej to pristane rovnako ako s mikrofónom v ruke. Pokojne by mohla aj zmeniť profesiu. 

Fotografie z prehliadky nájdete v našej GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu