Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Barbora Rakovská po dlhom čase ukázala dcérku (3): Pozrite, aká je zlatá!

Barbora Rakovská priniesla na krst novej knihy Mira Jaroša aj svoju zlatú dcérku Amiu. Zobraziť galériu (15)
Barbora Rakovská priniesla na krst novej knihy Mira Jaroša aj svoju zlatú dcérku Amiu. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V stredu poobede sa krstila nová detská kniha s názvom Čisté rúčky. Titul, ktorý napísal a naspieval Miro Jaroš (35), pokrstila moderátorka Barbora Rakovská (27). Tá po dlhej dobe priniesla do spoločnosti aj svoju dcérku Amiu (3). Malý blond anjelik s veľkými očami pútal pozornosť celého okolia. Vyrastá z nej skutočne zlatá slečna.

V jednej z bratislavských detských škôlok sa v stredu poobede konal krst novej knihy speváka Mira Jaroša. Titul s názvom Čisté rúčky je doplnený o chytľavú pieseň plnú užitočných rád ako správne dodržiavať dennú hygienu. „Knižka je plná krásnych ilustrácií, obsahuje text pesničky a CD s plnou, aj inštrumentálnou verziou, aby si deti mohli zaspievať s rodičmi,“ prezradil autor. Jedinečné dielo do sveta uviedla moderátorka Barbora Rakovská. A to naozaj symbolicky – tekutým mydlom.

Do spoločnosti blondínka nezavítala sama. Po dlhom čase sa objavila aj so svojou trojročnou dcérkou Amiou. No hoci sa malá princezná spočiatku hanbila a schovávala sa v maminom náručí, napriek tomu na seba strhávala všetku pozornosť okolia. Od anjelika s blond vláskami a veľkými zelenými očkami sa totiž len ťažko dal odtrhnúť zrak.

Šťastnú mamičku sme oslovili a pýtali sme sa, ako si spomína na dcérkin prvý deň v škôlke. „Týždeň alebo dva veľmi plakala, samozrejme, ako to býva u detí zvykom, ale už je to v pohode. Ona je totiž veľmi hanblivá. Najprv si musí zvyknúť na ľudí okolo a potom je všetko v poriadku,“ prezradila pre topky.sk Rakovská. „Teraz, ak ju náhodou vyzdvihnem skôr, napríklad o tretej namiesto o štvrtej, tak je nahnevaná, že prečo sa ona ešte nemohla hrať,“ dodala na záver bývalá markizáčka, ktorá v túto chvíľu žiadne ďalšie ratolesti neplánuje.

VIDEO: Vypočujte si skladbu Čisté rúčky, ktorá je súčasťou rovnomennej knihy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu