Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rakovská s novou tvárou i telom: Barbora, už stačilo!

Barbora Rakovská vyzerá v súčasnosti o poznanie lepšie než v minulosti. Zobraziť galériu (17)
Barbora Rakovská vyzerá v súčasnosti o poznanie lepšie než v minulosti.

BRATISLAVA – O pár rokov staršia, o poznanie krajšia! Barbora Rakovská (26) prešla v uplynulých mesiacoch vydarenou premenou. Mamička 2,5 ročnej dcérky Amie totiž v súčasnosti vyzerá atraktívnejšie než pred pôrodom. Zmeny sú viditeľné nielen na moderátorkinej schudnutej postavičke, ale najmä na jej tvári. Svoju hmotnosť by však už šarmantná blondínka určite znižovať nemala.

Žiari! Barbora Rakovská svojou postavou nikdy nepatrila k extrémne chudým ženám. Oblejšími krivkami sa pochopiteľne pýšila v čase, keď pod srdom nosila svoje prvé dieťatko. S pribúdajúcimi rokmi sa však moderátorkina postava výrazne zmenila. Blondínka totiž vyzerá atraktívnejšie než kedykoľvek predtým.

Toto tvrdenie potvrdzujú aj zábery z víkendovej módnej prehliadky slovenských návrhárov, ktorej sa Rakovská zúčastnila. „Všeobecne som určite chudšia po pôrode ako pred ním. To je pravda,“ povedala nám na margo svojej štíhlej postavičky blondínka.

 Paradoxné je, že svojou hmotnosťou sa moderátorka momentálne vôbec nezaoberá. „S Amiou sme takmer celú zimu doma kvôli jej detským chorobám, a tak sa nevyhnem dojedačkám  po dieťati. Z časových dôvodov sa teraz do fitka tiež nedostanem,“  uzavrela mladá mamička.

Zábery z prehliadky si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu