Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zlé správy pre tváre Jojky: Drsný vyhadzov po 5-ich rokoch?!

Tváre jojkárskej relácie Súdna sieň zažívajú v týchto dňoch chvíle plné neistoty a obáv. Zobraziť galériu (5)
Tváre jojkárskej relácie Súdna sieň zažívajú v týchto dňoch chvíle plné neistoty a obáv.

BRATISLAVA – Radosť vystriedali slzy! Súdna sieň je na obrazovkách Jojky považovaná za televíznu stálicu, ktorá sa teší veľkej diváckej obľube. Začiatkom tohto týždňa však zažili hlavní protagonisti programu poriadny šok. Nad ďalším pokračovaním formátu z právnického prostredia totiž visí veľký otáznik. Všetko dokonca nasvedčuje tomu, že ich „súdny deň“ je už na dosah.

Nečakané! Ako sme vás na topkách informovali, počas minulého týždňa sa v Jojke oslavovalo. Dôvodom bol krst knihy s názvom Súdna sieň, ktorá mapuje výrobu a fungovanie relácie z právnického prostredia. Netrvalo ale dlho a radosť jojkárskych tvárí vystriedali obavy a strach. Ich osud na televíznych obrazovkách je totiž neistý.

Podľa našich informácií sa už v máji s nakrúcaním relácie nepočíta. „Počas jarnej sezóny sa Súdna sieň ešte bude vysielať, no v jesennej štruktúre sa už s najväčšou pravdepodobnosťou neobjaví. O všetkom sa má rozhodnúť v najbližších dňoch,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja z televízie. Hlavným dôvodom, prečo vedenie Jojky zvažuje nadobro zrušiť formát, je oslabená sledovanosť. Programu dalo zabrať Búrlivé víno na konkurenčnej Markíze. Avšak po jeho presune na 20:00 hodinu by sa situácia teoreticky mohla dostať do pôvodného stavu. „Ak sa nevrátia na pozíciu jednotky na trhu, môže to byť posledná sezóna. Uvažuje sa dokonca o tom, že by na Kolibe vymysleli aj nejaký iný - úplne nový projekt,“ dodal náš informátor.

V súvislosti s týmto informáciami sme oslovili aj samotnú televíziu. „Súdna sieň v uplynulom týždni zlepšila svoju výkonnosť a zvýšil sa jej podiel na trhu. V aktuálnej jarnej sezóne si ju diváci nájdu naďalej o 18:00 hodine,“ reagoval diplomaticky Jozef Gogola z PR oddelenia Jojky.

Rastúca sledovanosť predstavuje nádej najmä u hlavných protagonistov relácie. Pre mnohých z nich je totiž hlavným zdrojom príjmov. „Verím, že ide len o technickú pauzu, aby tvorcovia reláciu opäť vylepšili po technickej a dramaturgickej stránke, a že sa to opäť všetko vráti do zabehnutých koľají,“ povedala nám k vzniknutej situácii televízna advokátka Petra Palevičová, ktorá zároveň neskrývala svoje obavy. „Na druhej strane mám trošku strach, pretože úver a účty treba platiť každý mesiac. Som na všetko sama, nemá to kto za mňa zatiahnuť. A a o to je to ťažšie. Súdna sieň je mojim hlavným zdrojom príjmu. Verím však, že sa to všetko utrasie a nepríde k najhoršiemu možnému scenáru a neprídem o strechu nad hlavou,“ uzavrela.

Knihu Súdna sieň si môžete objednať TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu