Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jojkári sa odviazali: Šmátranie vo výstrihu aj nežné pusinky!

Jojkárski sudcovia sa veru nezdajú. Ruka Jaroslava Penca zablúdila do výstrihu Petry Palevičovej, ústa Jaroslava Mendelu na pery Kataríny Gažovej. Zobraziť galériu (35)
Jojkárski sudcovia sa veru nezdajú. Ruka Jaroslava Penca zablúdila do výstrihu Petry Palevičovej, ústa Jaroslava Mendelu na pery Kataríny Gažovej.

BRATISLAVA – Takto ich nepoznáme! Jojkárske priestory, v ktorých sa nakrúca relácia Súdna sieň, ovládol v stredu večer smiech a zábava. Konal sa tam totiž krst knihy, ktorá mapuje program z právnického prostredia. Televízni sudcovia a advokáti sa pri tej príležitosti veru poriadne odviazali. Chvíľkami dokonca zabudli aj na všadeprítomné fotoaparáty.

Nechali sa strhnúť atmosférou! Hercov účinkujúcich v jojkárskej relácii Súdna sieň vnímajú diváci ako prísnych a serióznych ľudí zákona. V súkromí sa však televízni sudcovia a advokáti vedia poriadne odviazať. Potvrdili to aj počas stredajšieho krstu knihy, kde nebola núdza ani odvážnejšie prejavy sympatií. Jaroslav Penc napríklad rukou zablúdil do výstrihu Petry Palevičovej, Jaroslav Mendel a dramaturgička Katarína Gažová si vymenili sladkú pusinku.

Dobrú náladu okolo seba rozdávala aj advokátka Renáta Názlerová. Tá nám v rozhovore prezradila, že účinkovaním v televízii si splnila svoj veľký sen. Okrem Súdnej sieni sa totiž najnovšie venuje aj moderovaniu relácie Supermama. „Utvrdzuje ma to v tom, človek musí túžiť a keď túži, tak sa nemôže stať nič iné, len to, že sa jeho želania naplnia,“ poznamenala pre topky.sk tmavovláska.

Názlerová sa podieľa na tvorbe Súdnej siene aj ako scenáristka, a tak nečudo, že niektoré prípady v nej rezonujú aj dlhší čas. „Musela som si nájsť spôsob akejsi duchovnej a rozumovej očisty. Tým, že píšem scenáre, učím sa ich aj ich hrám, mám niekedy taký guláš. Je to o emóciách. Herec ich vie zahrať, ale my neherci to musíme prežiť,“ uzavrela advokátka, ktorá má u divákov povesť nekompromisnej právničky. To, že aj ona je ale za každú srandu, dokázala napríklad pojedaním stránok z právnických kníh - pozrite sa na to v GALÉRII.

Knihu Súdna sieň si môžete objednať TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu